Bijles

Heb jij net een extra steuntje in de rug nodig? Zit jij ook altijd te goochelen met getallen? Of ben jij gewoon niet naar alle colleges geweest en wil je nog één keer alles voorbij zien komen? Dan biedt AthenaStudies bijlessen aan. 

AthenaStudies

AthenaStudies is een organisatie voor studenten, door topstudenten met een sterke focus op kwaliteit. De docenten hebben dezelfde vakken gevolgd als jij, waardoor ze exact weten hoe het tentamen zo hoog mogelijk behaald kan worden. Bij de cursussen wordt zelfgeschreven lesmateriaal gebruikt. Dit lesmateriaal is geschreven door de docenten en omvat alle noodzakelijke informatie om het tentamen te behalen. Om jou als student zo goed mogelijk voor te bereiden, wordt er veel gebruik gemaakt van onze eigen oefenvragen op tentamenniveau.

Op dit moment is AthenaStudies nog op zoek naar topstudenten die geïnteresseerd zijn in een baan als docent of een managementfunctie. Lijkt je dat wat? Stuur dan een mailtje met je CV en je cijferlijst naar fmg.uva@athenastudies.nl.