Het 27e bestuur der Studievereniging Comenius

Op volgorde: Maria Dijkstra, Gijs Boomstra, Isa Dekker, Aafke van Meer, Jasmijn Seleski

 

 

 

Over het bestuur

   

Isa Dekker – Voorzitter

Hi allemaal,

Ik ben Isa en ik ben dit jaar de voorzitter van Comenius. Ik kom uit Heemskerk. Ik doe nu mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Verder houd ik van lezen, films, series, en gezelligheid.

Ik ben als voorzitter eigenlijk de link tussen de studies van onze faculteit en onze leden. Ook zit ik de bestuursvergaderingen voor. Ik heb veel zin in dit jaar en om allemaal nieuwe mensen te leren kennen. Ik sta altijd open voor een praatje, dus als jullie vragen hebben of gewoon lekker willen kletsen dan zit ik op donderdag altijd op de BK.

Veel plezier dit jaar en hopelijk tot snel!

Liefs, Isa


Aafke van Meer – Secretaris

Hey allemaal!

Ik ben Aafke, 20 jaar en ik ben de secretaris van komend jaar. Ik kom uit Roosendaal en heb een kamer in Amstelveen. Ik zit in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen en ik heb het erg naar mijn zin.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te bakken en films/series te kijken. Daarnaast spreek ik graag af met vrienden.

Als secretaris zal ik de communicatie binnen en buiten de vereniging regelen en ga ik alle leuke activiteiten die we organiseren promoten. Ik heb er erg veel zin in en ben erg benieuwd naar komend jaar!

Liefs, Aafke


Gijs Boomstra – Penningmeester

Hey lieve Comenianen!

Ik ben Gijs, 21 jaar oud en ben dit jaar de penningmeester van Comenius. Ik kom uit Anna Paulowna, maar ben ook vaak te vinden bij mijn vriend in Purmerend. Ik zit in het tweede jaar van pedagogische wetenschappen, Ook volg ik nog wat eerstejaars vakken. Ik heb het enorm naar m’n zin binnen de studie en bij Comenius!

Ik ben verantwoordelijk voor de financiële aspecten van de vereniging. Hieronder valt het opstellen van de begroting, acquisitie van sponsoren, de boekverkoop, boekhouden en realisaties maken. Ik kan soms een echte reken nerd zijn en vind boekhouden dan ook iets heel ontspannends. Naast mijn taken vind ik het verder ook leuk om in contact met jullie als leden te zijn, en nieuwe ideeën voor de vereniging te horen.

Buiten mijn studie om speel ik Djembé, ben ik vaak in de keuken of een restaurant te vinden voor een lekkere maaltijd met een goed wijntje. Verder ben ik veel bezig met edelstenen en meditaties:)

Kom vooral eens gezellig op de dinsdag langs voor een kop koffie of thee en een leuke babbel, bij mij is altijd ook wel wat lekkers te vinden voor bij de koffie! Tot snel allemaal.

Liefs, Gijs


Maria Dijkstra – Commissaris Onderwijs

Hoi iedereen!

Mijn naam is Maria en ik kom uit Purmerend. Ik ben in September gestart met de opleiding Orthopedagogiek.

Daarnaast ben ik dit jaar de commissaris onderwijs van Studievereniging Comenius.

Als commissaris onderwijs ben ik bezig met alle educatie commissies en andere activiteiten die gericht zijn op het onderwijs.

Ik doe dit met veel plezier en ben op maandag te vinden op de bestuurskamer.

Kom gezellig langs voor een praatje en gratis koffie! Ook ben ik altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen, stuur gerust een appje!

hopelijk tot snel!

Liefs, Maria
 

Puck van Meerveld – Commissaris Sociaal

Hoi allemaal!

Ik ben Jasmijn Seleski, 19 jaar en ik ben dit jaar de Commissaris Sociaal van Comenius. Ik woon in Baarn bij mijn ouders. Ik zit nu in het tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen.

Ik ben graag onder de mensen en in mijn vrije tijd vind ik het daarom leuk om met vrienden te zijn. Ik houd ervan om gezellig ergens wat te eten of een terrasje te pakken. Verder vind ik het leuk om spelletjes te spelen; vooral 30 Seconds is voor mij favoriet.

Ik heb superveel zin om dit jaar als Commissaris Sociaal aan de slag te gaan! Vooral omdat er van alles kan en de mogelijkheden eindeloos zijn! 🙂

Als je verder nog vragen hebt of gezellig even wilt kletsen dan kan dat natuurlijk altijd! Ik ben vaak op de UvA te vinden, dus stuur gerust een berichtje of kom langs op de bestuurskamer. 🙂

Liefs, Jasmijn