Bestuursstudent 2019-2020

Mijn naam is Tane Nieuweboer, en ik ben vierdejaarsstudent Onderwijswetenschappen. Dit studiejaar zal ik de Bestuursstudent (Board of Studies Student) zijn van de afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen.

Als Bestuursstudent neem ik onder andere plaats in de bestuursvergaderingen (bachelor en master) van POW. Daarnaast organiseer ik in het tweede semester het nieuwe Career Event, samen met Comenius. Aan het einde van het jaar organiseren wij ook de prijsuitreikingen voor Docent van het jaar en de masterscripties.
Ook ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de Studenten Advies Raad van POW. In deze raad bespreken studenten op een informele wijze het reilen en zeilen binnen de opleidingen samen met de opleidingsdirecteuren.

De Bestuursstudent is er ten slotte vooral om de mening van de studenten te vertegenwoordigen in het onderwijsbestuur. Ik ben daarom altijd benieuwd naar jullie meningen over de opleidingen. Stuur mij gerust een berichtje of een e-mail. Ook als je tegen een probleem aanloopt help ik je graag!

Je kunt mij bereiken door een e-mail te sturen naar bestuursstudent-pow-fmg@uva.nl
Een meer eenvoudige manier is om mij een berichtje te sturen via mijn Facebookpagina!

Ik wens jullie allemaal een mooi studiejaar toe en hopelijk tot snel!