Merchandise

 

Comenius sokken

Mooie Comenius sokken met blauwe details en het logo! Beschikbaar in één maat (41-43) voor een prijs van €6.45. Ze zijn vanaf midden december op te halen op de bestuurskamer (B1.05). Wanneer dit precies is, krijg je later per mail te horen! Bestel ze hier!

 

Comenius Truien

Een nieuwe trui met het prachtige Rijksmuseum, de bekende Magere Brug én onze thuishaven Roeterseiland op de achterkant is te bestellen. Je kunt hem ophalen wanneer je de ophaalbevestiging in je mail hebt gekregen en betaald hebt. Bestel hem nu hier!

 

 

Comenius Mondkapjes

Bestel nu het enige echte Comenius-mondkapje! Ze kosten 3 euro, zijn wasbaar en je kunt ze ophalen in de bestuurskamer (B1.05) of gratis laten verzenden. Handig bijvoorbeeld voor als je op vakantie gaat in een land waar ze toch nog verplicht zijn 😉

Wil jij dat nou ook? Klik hier om een Comenius mondkapje te bestellen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Comenius Almanak

Zoals velen van jullie weten vierde Comenius vorig jaar haar 5de lustrum. Als prachtige afsluiter heeft de  LustrumCommissie nog iets moois gemaakt: de Comenius Almanak! Een verzameling van alle Comenius gerelateerde activiteiten van de afgelopen 5 jaar. De almanak kost €6,99 en is op te halen in de bestuurskamer.

Dus wil jij lekker nostalgisch een kijkje in het verleden nemen? Bestel dan hier jouw eigen Comenius Almanak!

Lustrum kaartsets!

Zin in een leuk ouderwets potje hartenjagen, klaverjassen of pesten? Zin om lekker al je geld in te zetten met een potje Texas Hold’em of Blackjack? Of wil je toch nog een grote slok bier drinken in de Bus of tijdens een ronde Kingsen?
Doe dit dan allemaal in de Comenius Lustrum stijl, met dit prachtige door de AcCo ontworpen Lustrum Kaartspel! We hebben maar beperkte hoeveelheden, dus wees er snel bij, want OP = OP! Je kan de Lustrumkaartsets ophalen op de bestuurskamer of laten verzenden.

De Lustrumkaartsets kosten €4,00. Klik hier om een kaartset te bestellen!

Comenius Tasjes

Wil jij er fashionable bijlopen en ook nog eens promoten voor je allerleukste studievereniging? Kom dan een linnen comenius-tasje ophalen in de bestuurskamer (B1.05), of laat hem naar je toekomen via post. Een multifunctionele tas die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor je boodschappen of schriften.

De tasjes kosten €2,50 per stuk! Hebben? Klik hier om een Comenius tasje te bestellen.