Merchandise

Lustrum kaartsets!

Zin in een leuk ouderwets potje hartenjagen, klaverjassen of pesten? Zin om lekker al je geld in te zetten met een potje Texas Hold’em of Blackjack? Of wil je toch nog een grote slok bier drinken in de Bus of tijdens een ronde Kingsen?
Doe dit dan allemaal in de Comenius Lustrum stijl, met dit prachtige door de AcCo ontworpen Lustrum Kaartspel! We hebben maar beperkte hoeveelheden, dus wees er snel bij, want OP = OP!

De Lustrumkaartsets kosten €4,00 inclusief verzending. Klik hier om een kaartset te bestellen!

 

Lustrumtruien!

Ze zijn er! De Lustrumtruien zijn binnen, wat betekent dat jullie ze kunnen gaan bestellen! Voor €12,- (exclusief verzendkosten) kun je al een prachtige Lustrumtrui aan je garderobe toevoegen.
Wij zijn heel blij met het resultaat en hopen dat we jullie er binnenkort in kunnen zien shinen.
Er zijn voor de bezorging een aantal opties beschikbaar, deze staan uitgebreid in de Algemene Voorwaarden beschreven, dus lees die vooral eventjes door!

De maten S, M en XXL zijn helaas uitverkocht!

Klik hier om een lustrumtrui te bestellen.

SOON verschijnen er ook prachtige foto’s zodat je ze kunt bekijken!

 

Comenius Truien – Op het moment niet beschikbaar

Vanaf nu kun je je eigen Comenius trui bestellen!! En wie wil dat nou niet?? De truien zijn mooi Comeniusblauw en kosten maar €17,50 (wat een koopje!!). Helaas is de Comenius trui op dit moment uitverkocht. Volgend studiejaar (2021-2022) zal meer bekend worden gemaakt over de ‘nieuwe’ Comenius truien!

 

Tasjes

Wil jij er fashionable bijlopen en ook nog eens promoten voor je allerleukste studievereniging? Kom dan een linnen comenius-tasje ophalen in de kamer (B1.05). Een multifunctionele tas die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor je boodschappen of schriften. De tasjes kosten €2,50 per stuk en het geld kan overgemaakt worden naar de comeniusrekening!