Bestuursstudent 2022-2023

Hoi lieve Comenianen!

Mijn naam is Ilja Vos, 22 jaar en ik ben dit jaar de bestuursstudent van onze opleiding. Afgelopen jaar heb ik de rol van commissaris onderwijs in het bestuur van Comenius mogen vervullen en ik vind het leuk dat ik dit jaar de opleiding weer op een andere manier leer kennen. Ik zit in het derde jaar van de UPvA en doe dat met veel plezier.

Als bestuursstudent vertolk ik de stem van de studenten in het bestuur van de opleiding. Dat klinkt misschien een beetje abstract, maar het houdt in dat ik bij diverse overleggen aansluit en daar soms de visie van de studenten op bepaalde (beleids)zaken geef. Dat kunnen grote onderwerpen, zoals de kijk op online onderwijs, en kleine onderwerpen, zoals een berichtje goed kunnen overbrengen op studenten, zijn.

Daarnaast mag ik twee hele toffe evenementen organiseren. Op 8 februari is het Build Your Future evenement waarbij verschillende sprekers over hun werk zullen vertellen om jou te inspireren en een nog beter beeld te geven wat je nou eigenlijk met de opleiding kan. In april is de uitreiking voor de ‘Beste Docent- en Scriptie’. Beide evenementen organiseer ik samen met Comenius.

Wil jij iets laten weten over wat je van het onderwijs vindt? Schuif dan vooral een keertje aan bij een van de bijeenkomsten van de StudentenAdviesRaad (SAR). Hierin komen de onderwijsdirecteuren en een groepje studenten samen en wordt er gespard over verschillende onderwerpen, zowel aangedragen door de studenten als door de onderwijsdirecteuren.

Wil je iets aan mij kwijt over de opleiding; praktisch of inhoudelijk? Weet mij te vinden in de gangen of mail naar bestuursstudent-fmg-pow@uva.nl.

Groetjes,

Ilja