Bestuursstudent 2021-2022

Hi lieve allemaal!

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen! Mijn naam is Lenrine Dalmeijer en ik begin dit jaar aan mijn eerste jaar van de Research Master met klinische route. In 2019/2020 was ik de Commissaris Onderwijs binnen het bestuur van studievereniging Comenius, hierdoor zullen een aantal van jullie mij vast al kennen. Dit studiejaar mag ik voor het tweede jaar aan de slag als Bestuursstudent (Board of Studies Student) bij de afdeling Pedagogische Wetenschappen.

Als Bestuursstudent neem ik onder andere plaats in de bestuursvergaderingen (bachelor en master) van POW en ben ik aanwezig bij de vergaderingen van de OpleidingsCommissie. Hierdoor blijf ik goed op de hoogte van verschillende zaken die op de afdeling POW spelen. Daarnaast organiseer ik samen met Comenius twee activiteiten, namelijk het Build Your Future event en de uitreiking voor de beste docent van het jaar en de beste masterscriptie.
Verder ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de Studenten Advies Raad van POW. In deze raad bespreken studenten op een informele wijze het reilen en zeilen binnen de opleidingen samen met de onderwijsdirecteuren Erna van Hest en Andries van der Ark.

De Bestuursstudent is er ten slotte vooral om de mening van de studenten te vertegenwoordigen in het onderwijsbestuur. Ik ben daarom altijd benieuwd naar jullie meningen over de opleidingen. Stuur mij gerust een berichtje of een e-mail. Ook als je tegen een probleem aanloopt help ik je graag!

Je kunt mij bereiken door een e-mail te sturen naar bestuursstudent-pow-fmg@uva.nl

Een meer eenvoudige manier is om mij een berichtje te sturen via mijn Facebookpagina!

Ik wens jullie allemaal een mooi studiejaar toe en hopelijk zie ik jullie snel op de campus!

Groetjes,

Lenrine