Informatie voor nieuwe studenten

Lieve aanstaande student, 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Comenius is de studievereniging voor Pedagogische Wetenschappen, Onderwijswetenschappen en Universitaire Pabo voor alle bachelor-, premaster- en masterstudenten binnen die studierichtingen. We organiseren interessante studiegerelateerde activiteiten en gezellige sociale activiteiten, je kunt via ons boeken kopen met korting en we bieden nog veel meer leuks aan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze commissies (“Kom bij een commissie”) of de activiteiten (Ons aanbod > Activiteiten). Volg ons alvast op Instagram (@studieverenigingcomenius) om op de hoogte te blijven van de eerste activiteiten! We zien jullie heel graag snel :). 

 

Introductieweekend

Van 30 september t/m 2 oktober is het Introductieweekend 2022. Om op de hoogte te zijn van de aanmeldingen en meer informatie, kun je je hier aanmelden voor de maillijst. We zien jullie dan 🙂 

 

 

 

Boekverkoop

Vanaf 8 augustus zul je je boeken kunnen bestellen via ons bij Smartbooks. Je krijgt dan korting op je boeken! De link zal tegen die tijd hier en op de socials verschijnen. In de week van 29 augustus tot en met 2 september zal er één dag zijn dat je je boeken kunt ophalen op de UvA, meer informatie hierover volgt wanneer je je boeken bestelt. 

 

Intreeweek

Van 29 augustus tot en met 2 september vindt de Intreeweek plaats. Dit wordt georganiseerd vanuit de UvA, maar wij zullen hier zeker aanwezig zijn! Meer informatie vind je hier.