Informatie voor nieuwe studenten

Lieve aanstaande student, 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Comenius is de studievereniging voor Pedagogische Wetenschappen, Onderwijswetenschappen en Universitaire Pabo voor alle bachelor-, premaster- en masterstudenten binnen die studierichtingen. We organiseren interessante studiegerelateerde activiteiten en gezellige sociale activiteiten, je kunt via ons boeken kopen met korting en we bieden nog veel meer leuks aan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze commissies (“Kom bij een commissie”) of de activiteiten (Ons aanbod > Activiteiten). Volg ons alvast op Instagram (@studieverenigingcomenius) om op de hoogte te blijven van de eerste activiteiten! We zien jullie heel graag snel :). 

 

Boekverkoop

Bij ons krijg je korting op Nederlandstalige en Engelstalige boeken. Je kan bij ons in één keer jouw hele lijst voor het eerste semester bestellen! Boeken bestellen is alleen mogelijk als je lid bent van Comenius.
Je kan ook bij het bestellen van je boeken een lidmaatschap aanschaffen (€17,50 per jaar). LET OP! Je moet dan wel nog een ingevuld lidmaatschapsformulier mailen naar info@comenius-uva.nl.

Je kunt jouw boeken bestellen via deze link: https://comenius.smartbooks.nl/
Let op! Tijdens het bestellen geeft Smartbooks aan dat je een account moet maken. Dit is niet hetzelfde als een Comenius website-account. Voor het bestellen van de boeken hoef je dus ook geen Comenius website-account aan te vragen.

Belangrijke informatie:
● De boekverkoop voor semester 2 wordt gedaan in samenwerking met Smartbooks;
● De korting bedraagt 13% voor Engelstalige boeken en 8% voor Nederlandstalige boeken;
● Je kunt je boeken ophalen op de UvA Roeterseilandcampus, de exacte locatie volgt later;
● Je kunt ook tweedehandsboeken kopen en eigen gebruikte boeken retourneren tegen een vergoeding;
● Studievereniging Comenius is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging door drukte bij bezorgdiensten.