Activiteiten 2023-2024

 

Om al onze leden op de hoogte te houden van de symposia, reizen en andere leuke activiteiten die wij organiseren, sturen wij elke week onze nieuwsbrief naar alle leden en andere geïnteresseerden. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Dan kun je je hier inschrijven!

 

Alumni activiteiten

Op vrijdag 17 maart 2023 hebben wij onze eerste alumniactiviteit georganiseerd! Er zal nu elk jaar een alumniactiviteit georganiseerd worden om onze alumni iets speciaals aan te bieden. Alle informatie over de activiteiten speciaal voor alumnileden van Comenius vind je hier!

 

EMDR symposium 27 september 

Lieve (nieuwe) leden en enthousiaste eerstejaars,
De tijd is gekomen om onze kennis weer te verbreden tijdens een mooi nieuw studiejaar! Op 27 september organiseert SV Comenius hun eerste symposium van het jaar en kan jij meteen je eerste (of zoveelste) colloquiumpunt verdienen. Vanaf 19-21uur komt Ad de Jongh vertellen over EMDR. Zo stelt hij zichzelf voor:

“Ik ben onderzoeker, universitair hoogleraar, EMDR-trainer en EMDR-therapeut in de grootste PTSS-kliniek ter wereld. Ik kan al die rollen spelen. Ik heb EMDR in 1993 in Nederland geïntroduceerd. Daarnaast heb ik een groot deel van de EMDR-therapeuten in Nederland opgeleid en geef ik veel trainingen in Nederland en internationaal.”

Ad de Jongh zal tijdens deze interessante lezing ingaan op verschillende aspecten rondom EMDR en de ontwikkeling hiervan. Ben jij nou ook nieuwsgierig en wil je je kennis rondom je studie verbreden?

Nog even alles op een rijtje:
Wat: Symposium over EMDR door Ad de Jongh
Wanneer: Woensdag 27 september van 19-21
Waar: Uva REC C0.02
Kosten: €1 voor leden, €3 voor niet-leden
Er valt een colloquiumpunt te verdienen en er zullen snacks en drinken aanwezig zijn!

Aanmeldingen zijn gesloten. 

Liefs,

De SymCo

 

Muziekbingo 20 september

Lieve leden,
Hebben jullie ons ook zo gemist in de vakantie? Wij jullie wel! Gelukkig is het studiejaar gestart. Om dat te vieren ben je van harte welkom op onze Muziekbingo op woensdag 20 september. Geniet van welbekende hits en guilty pleasures, doe een dansje of drink een drankje, en maak kans op prachtige prijzen. Deze mag je niet missen!

Datum: 20 september, 17:00
Locatie: REC C3.02
Kosten: leden €2,00 / niet-leden €4,00

De aanmeldingen zijn gesloten 

Liefs,

De AcCo

 

 


SV Comenius is hier te vinden:
Nieuwe Achtergracht 166, B1.05

Maandag t/m Vrijdag
Van 11:00 tot 16:30
Ook hier kun je SV Comenius vinden: Klik hier om lid te worden