Activiteiten 2021-2022

 

Om al onze leden op de hoogte te houden van de symposia, reizen en andere leuke activiteiten die wij organiseren, sturen wij elke week onze nieuwsbrief naar alle leden en andere geïnteresseerden. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Dan kun je je hier inschrijven!

 

Alumni activiteiten

Jaarlijks wordt er binnen Comenius een alumniactiviteit georganiseerd. Op maandag 18 januari 2021 hebben wij onze eerste alumniactiviteit georganiseerd! Alle informatie over de activiteiten speciaal voor alumnileden van Comenius vind je hier!

 

Cometius introductieweekend – 1 & 2 oktober

Lieve nieuwe Comenianen,
De IntroCo heeft keihard gewerkt om een fantastisch introductieweekend neer te zetten. Laat je meenemen op deze reis door Amsterdam om elkaar en de vereniging beter te leren kennen! Aanmelden kan vanaf 7 september 12:00, VOL = VOL!!

Wat? Cometius Introductieweekend
Waar? Verschillende locaties in Amsterdam
Wanneer? 1 & 2 oktober
Kosten? €29,-


Klik hier om je aan te melden!

 

TEDuco – 20 september

Beste Comenianen,

De EduCo organiseert op de avond van maandag 20 september het eerste educatieve evenement van het nieuwe collegejaar! Lijkt het jou leuk om onder het genot van een biertje, wijntje of frisje naar een leerzame lezing te luisteren in onze oude vertrouwde biblos? Dan is dit het evenement voor jou! Jullie zijn vanaf 18.45 welkom en de activiteit begint om 19.00, zorg dat je er dan dus echt bent. Er is beperkt plek, dus meld je snel aan!

Wat? TEDuco TEDtalk
Waar? Biblos (op leidseplein)
Wanneer? maandag 20 september vanaf 18.45
Hoeveel? €2,- voor leden, €4,- voor niet-leden

Klik hier om je aan te melden

 

ALV borrel – 16 september

Lieve leden,

Hopelijk hebben jullie al een beetje bij kunnen komen van de start van het collegejaar, want wij hopen veel energieke leden te kunnen verwelkomen op onze eerste borrel van het jaar! De borrel zal starten na afloop van de Algemene Leden Vergadering, waar het huidig bestuurd gedechargeerd zal worden en het kandidaatsbestuur officieel gechargeerd zal worden. Reden voor een toast dus! We verwelkomen jullie graag om 20.00 bij onze stamkroeg de Biblos aan het leidseplein. Helaas is er door de maatregelen nog steeds beperkt plek, dus wij werken met aanmeldingen. Voor €2,50 verzeker je jezelf van een plekje en regelen wij meteen het eerste drankje voor jullie. Hopelijk tot dan!

Wat? Borrelen!
Waar? bar Biblos, leidseplein
Wanneer? 16 september om 20.00
Kosten? €2,50 voor zowel leden als niet-leden (leden krijgen voorrang)

PS: Lijkt het je interessant om de ALV bij te wonen? Deze begint voor de borrel om 17.30 in A1.03. Alle leden zijn uiteraard welkom en krijgen een drankje en een snack 🙂 

 

Bowlen – 13 september

Hey lieve allemaal,

We hopen dat jullie hebben genoten van de vakantie en ook weer gaan genieten op 13 september want… dan organiseert de ActiviteitenCommissie de eerste activiteit van dit jaar: BOWLEN! Dé plek om lekker bij te babbelen en nieuwe leden te leren kennen! 1e jaars studenten: meld je dus vooral aan! Geniet trouwens ook van een lekker borrelhapje tussen het gooien door. Let wel op: we hebben een beperkt aantal plekjes beschikbaar en VOL=VOL. Aanmelden kan vanaf 6 september, om 12:00 precies.

Wat? Bowlen!
Waar? KNIJN bowling (dichtbij Amsterdam RAI)
Wanneer? 13 september 19:00
Kosten? €7,- voor leden, €9,- voor niet-leden


Comenius Intree Pubquiz – 30 augustus

De IntreeWeek staat voor de deur en we heten al onze nieuwe POW, OW en UPVA studenten graag een warm welkom! Daarom hebben wij in de Intreeweek op maandag om 17.00 een kleine Comenius pubquiz voor jullie opgezet in de Common Room in het ABC gebouw. Er is helaas maar beperkt plek, dus wij werken met aanmeldingen. Voor de rest is de activiteit helemaal gratis en zorgen wij voor een snackie en een drankje. 

   


SV Comenius is hier te vinden:
Nieuwe Achtergracht 166, B1.05

Maandag t/m Vrijdag
Van 11:00 tot 16:30
Ook hier kun je SV Comenius vinden: Klik hier om lid te worden