Activiteiten 2020-2021

 

Om al onze leden op de hoogte te houden van de symposia, reizen en andere leuke activiteiten die wij organiseren, sturen wij elke week onze nieuwsbrief naar alle leden en andere geïnteresseerden. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Dan kun je je hier inschrijven!

Congres ‘Door Dwang in Bedwang. Een Congres over Dwangstoornissen bij Kinderen en Jongeren.’
Op 2 december 2020 vindt van 18:00-21:15 uur het online congres ‘Door Dwang in Bedwang. Een Congres over Dwangstoornissen bij Kinderen en Jongeren.’ plaats. Tijdens dit congres zullen er verschillende lezingen en workshops worden gegeven en ook zal er een ervaringsdeskundige zijn. De kosten bedragen 3 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden.

DISCLAIMER: De workshops worden later pas bekend gemaakt! Via een Google Forms kun je hier jouw voorkeur opgeven. Deze link krijg je toegestuurd via de mail wanneer de workshops bekend zijn! Als je deze niet invult, zul je ergens worden ingedeeld waar nog plek is.

De aanmeldingen zijn gesloten.

Workshop ‘moodboards met kinderen’
Beste Comenianen,
De eerste activiteit van de nieuwe EduCo komt er alweer aan! Voor onze eerste activiteit hebben wij Sarajayne Schuurmans uitgenodigd. Zij heeft haar eigen praktijk voor hypnotherapie en zij geeft ons een workshop ‘Moodboards met kinderen’ op 9 december van 19:00 – 20:30.
Hierbij gaat ze ons leren hoe we moodboards in kunnen zetten om kinderen beter te kunnen begrijpen. Lijkt dit je leuk?

Klik dan hier om je aan te melden! 

Online Kookcursus – 27 november
Lieve leden,
Na lang gewacht te hebben, komt het eerste Comenius diner er dan echt aan! Helaas moeten we het door corona allemaal iets anders doen, dus vandaar dat we geen fysiek diner hebben, maar een hele leuke kookcursus! We gaan een heerlijk vega(n) studentenmaaltje maken, zodat straks iedereen onder de indruk is wanneer jij kookt.

Wanneer: 27 november om 19:00 uur
Kosten: gratis! Je betaalt alleen voor je eigen boodschappen

CRAZY SINT BATTLE
Lieve leden,
Op 20 november organiseert de AcCo de CRAZY SINT BATTLE! Samen met je groepje ga je de strijd aan en kun je door middel van het uitvoeren van opdrachten, virtuele pepernoten verdienen. Heb je een voorkeur voor je team? Dan kun je dit aangeven bij je inschrijving.

Strooi al je skills er maar uit!!

De aanmeldingen zijn helaas gesloten.

Lezing Kinderlogica van meester Mark
Lieve leden,
27 oktober organiseert de EduCo een zoomlezing met Meester Mark. menig ouder, docent of persoon met instagram die weleens een kind heeft gezien, kent hem van zijn Instagram waar hij de scherpe en geestige opmerkingen van kinderen tentoonstelt. Hij zal ons een lezing geven over Kinderlogica. Als lid kun je er voor 2 euro bij zijn. Als niet-lid betaal je 4 euro om erbij te kunnen zijn.

De lezing zal op 27 oktober plaatsvinden online vanaf 19:30.

Hopelijk zien we je snel op afstand bij deze leuke lezing!
Liefs,
De EduCo

De aanmeldingen zijn gesloten.

Online familieavond
Helaas is de familieavond uitgesteld en zal deze waarschijnlijk op een later moment dit studiejaar plaatsvinden.

Gratis online bierproeverij
Lieve jongens, meisjes, aliens, zeemeerminnen,
Het is hoog tijd om bier te drinken! Daarom geven we jullie graag de kans om mee te doen aan onze virtuele bierproeverij. Want wat is er beter dan een normale bierproeverij? Een bierproeverij waarvoor je je bed niet uit hoeft! Dat dachten wij dus ook. Het gaat als volgt: jullie regelen zelf het bier (wat je kiest op basis van onze selectie), dan regelen wij de proeverij! Snel aanmelden dus!

Wanneer? 12 oktober 20:00
Waar? Lekker thuis!
Kosten? GRATIS! Je koopt wel je eigen bier om te nuttigen.

Symposium “Maak het bespreekbaar”
Het symposium gaat over een belangrijk maatschappelijk thema, namelijk suïcidaal gedrag onder jongeren.

Het symposium zal plaatsvinden op 6 oktober vanaf 19:30 tot 21:30 via Zoom. De kosten voor leden zijn 1 euro en niet-leden 3 euro.

Je kunt bij het symposium een colloquiumpunt verdienen!

Introzondag 2020!!!
Op zondag 27 september zullen wij één introdag organiseren voor leden die graag mee hadden willen gaan met het introweekend, maar hier niet de kans voor hebben gekregen.

Wat? Introzondag
Waar? Amsterdam
Wanneer? Zondag 27 september
Kosten? €15,-

   


SV Comenius is hier te vinden:
Nieuwe Achtergracht 166, B1.05

Maandag t/m Vrijdag
Van 11:00 tot 16:30
Ook hier kun je SV Comenius vinden: Klik hier om lid te worden