Activiteiten 2020-2021

 

Om al onze leden op de hoogte te houden van de symposia, reizen en andere leuke activiteiten die wij organiseren, sturen wij elke week onze nieuwsbrief naar alle leden en andere geïnteresseerden. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Dan kun je je hier inschrijven!

Symposium “Maak het bespreekbaar”
Vanaf vandaag 16:00 zijn de aanmeldingen geopend voor het eerste online symposium van Comenius. Het gaat over een belangrijk maatschappelijk thema, namelijk suïcidaal gedrag onder jongeren.

Het symposium zal plaatsvinden op 6 oktober vanaf 19:30 tot 21:30 via Zoom. De kosten voor leden zijn 1 euro en niet-leden 3 euro.

Je kunt bij het symposium een colloquiumpunt verdienen!

Klik hier om je aan te melden!

Borrel op 1 oktober!
Op 1 oktober gaan wij weer borrelen bij de Biblos! Heb jij zin om een drankje met ons te doen? Meld je dan snel aan! Het zal een stoelendansborrel worden, zodat je niet continue op dezelfde plek moet blijven zitten. Wij geven aan wanneer er gewisseld mag worden. Op deze manier is het wel mogelijk om ons aan de RIVM-richtlijnen te houden en met elkaar een gezellige avond te hebben. De borrel is van 19:00 – 21:00. Ook deze keer vragen wij om €2,20 bijdrage om zeker te weten dat je komt. Uiteraard krijg je hiervoor in het eerste uur van je shift een lekker koud drankje voor van ons!

Klik hier om je aan te melden voor de borrel!

30-seconds toernooi op 2 oktober
Helaas kunnen wij het 30-seconds toernooi niet door laten gaan. Houd onze socials in de gaten voor updates.

Movienight 12 oktober!
Lieve Comenianen,

Wij hebben ons best gedaan om de richtlijnen van het RIVM te volgen. Deze zijn maandag 28 september aangescherpt. Dit betekent dat de filmavond helaas geen doorgang kan vinden.

Iedereen die zich al had aangemeld is per mail op de hoogte gebracht.

Introzondag 2020!!!
Op zondag 27 september zullen wij één introdag organiseren voor leden die graag mee hadden willen gaan met het introweekend, maar hier niet de kans voor hebben gekregen.

Wat? Introzondag
Waar? Amsterdam
Wanneer? Zondag 27 september
Kosten? €15,-

   


SV Comenius is hier te vinden:
Nieuwe Achtergracht 166, B1.05

Maandag t/m Vrijdag
Van 11:00 tot 16:30
Ook hier kun je SV Comenius vinden: Klik hier om lid te worden