Activiteiten 2020-2021

 

Om al onze leden op de hoogte te houden van de symposia, reizen en andere leuke activiteiten die wij organiseren, sturen wij elke week onze nieuwsbrief naar alle leden en andere geĂ¯nteresseerden. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Dan kun je je hier inschrijven!

Introweekend 2020

Op 25, 26 en 27 september zal het Introweekend van Comenius plaatsvinden. Het Introweekend zal er dit jaar iets anders uit zien dan normaal vanwege de Coronamaatregelen. We hebben dit jaar hierom een introweekend in onze favoriete studentenstad, Amsterdam! Zo kunnen jullie in het echt elkaar, de stad en de UvA beter leren kennen! 

We hebben voor jullie een heel leuk programma in elkaar gezet op de vrijdag, zaterdag en zondag door de gehele stad! Wat we gaan doen, houden we nog even geheim. Wel kunnen we verzekeren dat er bij iedere activiteit rekening wordt gehouden met de maatregelen, overal wordt afstand bewaard en er zal altijd desinfecteermiddel aanwezig zijn. Er wordt tijdens dit Introweekend niet overnacht op een locatie, met de planning wordt rekening gehouden dat iedereen in de avond terug naar huis kan reizen. Voor het Introweekend is het van belang dat je een fiets hebt! Zo hoeven we zo min mogelijk het ov te gebruiken en het is het makkelijkste vervoersmiddel in Amsterdam.

Klik hier om je aan te melden!

Wat? Introweekend Comenius
Waar? Amsterdam
Wanneer? 25, 26 en 27 september
Kosten? €50,-

   

SV Comenius is hier te vinden:
Nieuwe Achtergracht 166, B1.05

Maandag t/m Vrijdag
Van 11:00 tot 16:30
Ook hier kun je SV Comenius vinden: Klik hier om lid te worden