Activiteiten 2019-2020

 

Om al onze leden op de hoogte te houden van de symposia, reizen en andere leuke activiteiten die wij organiseren, sturen wij elke week onze nieuwsbrief naar alle leden en andere geïnteresseerden. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Dan kun je je hier inschrijven!

Zomerborrel 24 juli

Het is dan wel vakantie, maar voor een drankje en gezelligheid is het nooit te laat! Daarom organiseren wij op vrijdag 24 juli weer een Zomerborrel!

Uiteraard garanderen wij, net als op de vorige fysieke borrel, de anderhalve meter afstand. Om dit te kunnen garanderen is het wel nodig dat je je op tijd inschrijft.

We vragen je om €2,- over te maken als garantie voor ons dat je komt. Uiteraard krijg je hiervoor bij aankomst een heerlijk koud biertje van ons.

LET OP! Vanwege de coronamaatregelen hebben wij vanaf 19:30 tafels gereserveerd bij de Biblos. Om te voorkomen dat deze tafels leeg blijven, verwachten we jullie dus ook echt tussen 19:30 en 20:00.

Klik hier om je in te schrijven.

Eerste zomerborrel

Het eind van het jaar is aangebroken. Omdat we nog veel biertjes in te halen hebben van de afgelopen maanden, hebben wij de zomerborrel in het leven geroepen!

Het is dan wel vakantie, maar voor een drankje en gezelligheid is het nooit te laat! Daarom organiseren wij op vrijdag 10 juli onze eerste Zomerborrel!

Uiteraard garanderen wij, net als op de vorige fysieke borrel, de anderhalve meter afstand. Om dit te kunnen garanderen is het wel nodig dat je je op tijd inschrijft.

We vragen je om €2,- over te maken als garantie voor ons dat je komt. Uiteraard krijg je hiervoor bij aankomst een heerlijk koud biertje van ons.

Eerste fysieke borrel

Beste borrelaars, we mogen weer! Vrijdag organiseren wij weer een fysieke borrel bij de Biblos! We hebben wat in te halen! Om aan de voorzorgsmaatregelen te kunnen voldoen, moet je je voor deze borrel aanmelden. 

Je betaalt €2,- als garantie voor ons dat je komt en krijgt dan van ons twee biertjes! Afhankelijk van hoeveel mensen zich aanmelden zullen we misschien met shifts werken. Hierover volgt meer informatie zodra wij zicht hebben op hoeveel van jullie weer willen komen borrelen.

Wat? Borrel
Waar? Biblos
Wanneer? 26 juni 19:30
Kosten? €2,-

Barbecue en Citygame

Op 2 juli kun je Amsterdam ontdekken als nooit tevoren in een citygame, om daarna lekker aan te schuiven bij de barbecue. Meedoen aan dit alles kan al voor de voordelige combi-ticket prijs van €5,50 voor leden €8,- voor niet leden. Natuurlijk zijn er ook losse kaartjes te koop voor mensen die
echt de helft van de lol willen of moeten missen.

We starten om 16:30 bij de UvA met de citygame en om 18:30 gaat de barbecue aan in het Westerpark. De citygame speel je op de fiets in teams, dus vraag vooral alle Comenianen die je de afgelopen tijd zo hebt moeten missen mee, om met jou een team te vormen. Voor de winnaar is er uiteraard een leuke prijs. Door de maatregelen rondom samenkomsten willen we alle BBQ’ers vragen een eigen kleedje mee te nemen, zodat er goed afstand gehouden kan worden.

Wil je in een team met je vrienden? Geef dit dan aan bij overige opmerkingen, als je hier niks neerzet delen wij je in bij super leuke mensen!

Klik hier om je aan te melden!

Wat? Citygame en BBQ
Waar? Roeterseiland campus en westerpark
Wanneer? 2 juli om 16:30 uur en 18:30 uur.
Kosten?
Combi: leden 5,50 en niet leden 8,-
Citygame: leden 1,- en niet leden 3,-
BBQ: leden 5,- en niet leden 7,50

Docent-scriptieprijsuitreiking 2019-2020

Jullie hebben massaal gestemd op jullie favoriete docent! Op dinsdag 2 juni om 16:00 is de prijsuitreiking van de verkiezing Docent van het Jaar 2019-2020. De prijsuitreiking zal dit jaar online gaan plaatsvinden via Zoom! Bij volledige aanwezigheid kan je een colloquiumpunt verdienen! Meld je aan om de Zoomlink te ontvangen.

Wat? Docent-scriptieprijsuitreiking 2019-2020
Waar? Zoom
Wanneer? 2 juni om 16:00
Kosten? Helemaal niets!

Pubquiz

Heb jij veel algemene kennis? Of heb je gewoon zin in een gezellige avond? Doe dan mee met de enige echte Comenius pubquiz! Je kunt je aanmelden in teams van 3 of 4. Geen team? Ook dan kan je je aanmelden, dan delen wij je in in een team! Zorg er wel voor dat het hele team zich aanmeldt via de site! Alleen dan krijgt iedereen een plekje. 

Wat? Pubquiz 
Waar? Discord
Wanneer? 21 mei om 20:00
Kosten? Helemaal niets!

Freaky 55 Scavenger Hunt

Doe jij ook mee aan de Freaky 55 Scavenger Hunt?  Gedurende 2 uur met je groepje zoveel mogelijk gekke quarantaine-vriendelijke opdrachten uitvoeren, punten scoren en wellicht zelfs een mooi prijsje winnen? Wij zien jullie graag tegemoet! Aanmelden als tweetal, viertal of solo-artiest. Iedereen meld zich individueel aan en geeft op het aanmeldformulier aan wie zijn/haar eventuele teamleden zijn. 

Wanneer? Donderdag 23 april
Waar? Bij jou thuis!
Kosten? Helemaal gratis!

Kroegcollege

Let op! Gecanceld vanwege Coronamaatregelen!

Lieve Leden,

17 Maart is het tijd voor de comeback van het jaar: HET KROEGCOLLEGE! Terwijl jullie genieten van een heerlijk biertje, een cola of natuurlijk Sambuca, krijgen jullie een gastcollege van twee docenten, waar deze over gaan houden we nog even geheim. De kosten bedragen 2,50 voor leden en 4,50.  Zien we jullie dan? De aanmeldeingen zijn NU open, wees snel want VOL=VOL

Liefs, de EduCo

Wat? Kroegcollege
Wanneer? 17 maart 19:00-20:30
Kosten? €2,50 voor leden en €4,50 voor niet-leden
Waar? Wordt nog bekend gemaakt!

Docent-student activiteit

Op woensdag 11 maart gaan we met z’n allen poolen tijdens de docent-student activiteit! Dit gaan we doen bij Poollokaal de Gracht, dit is dichtbij de UvA. We gaan met de docenten van POW poolen van 17-19 uur, de inloop is vrij en gratis. Wanneer je je aanmeldt op de site krijg je een gratis drankje van ons! 

Wat? Poolen met docenten
Wanneer? 11 maart, 17:00-19:00
Waar? Poollokaal De Gracht 
Kosten? Geen!

Be Bob Ross – Schilderen met de AcCo

De AcCo presenteert voor de volgende activiteit de mogelijkheid om je creatieve kant te laten zien door met ons te gaan schilderen! Met Bob Ross als leermeester kan iedereen een kunstenaar worden 😉 Dus zoek alvast een outfit uit die potentieel beter is met vlekken en hopelijk zien we jullie dan!

Wat? Schilderen
Wanneer? 5 maart van 15.15 tot 16.45
Waar? UvA ABC gebouw
Kosten? €2 voor leden en €4 voor niet leden

Surinaams diner

Lieve leden het is alweer zover, het tweede diner van de dinercommissie komt eraan! Het vorige diner was een enorm succes en wij zijn al weken bezig om deze keer weer een even legendarisch diner te organiseren. Wij hebben ook deze keer weer een prachtig plekje gevonden om ons diner te houden, namelijk bij Waterkant in Amsterdam. Ook deze keer wilden we niet te standaard eten en daarom wordt het SURINAAMS! Jullie hebben de keuze uit drie heerlijke gerechten: Kiproti, Lamsroti of Pompoenroti. Hierbij is de pompoenroti vegetarisch en deze kan ook veganistisch gemaakt worden. Vergeet jouw keuze ook niet aan te geven bij het aanmelden voor het diner. Tijdens het diner krijgen jullie bovendien het eerste drankje van ons. Wij zijn tot slot nog bezig om een pubquiz te regelen na het diner voor de liefhebbers, of dit doorgaat laten wij zo snel mogelijk weten. Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in en hopen dat de aanmeldingen net zo snel vol zitten als de vorige keer!

Liefs, de DinerCo

Wat? Roti eten
Wanneer? 2 maart 19:00
Waar? Marnixstraat 246, 1016 TL Amsterdam
Kosten? Leden: €9,00 Niet leden: €12,00

Gala

19 februari vindt alweer het eerste feest van 2020 plaats! Het is niet zomaar een feest, maar een heus gala! Trommel al je vrienden op en kom gezellig feesten! 

Wat? Gala + diner
Wanneer? 19 februari 
Waar? Undercurrent Events (Papaverweg 265)
Kosten? 

Early bird (t/m 30 januari): 
> Leden: €10,- (alleen feest), €39,50 (diner + feest)
> Niet-leden: €12,50 (alleen feest), €42,- (diner + feest)
Regular (t/m 16 februari):
> Leden: €12,50 (alleen feest), €42,- (diner + feest)
> Niet-leden: €15,- (alleen feest), €44,50 (diner + feest)

Build Your Future Event

Op woensdag 5 februari vindt het Build Your Future Event plaats! Het evenement is gericht op het werkveld van onze studies! Sprekers vanuit verschillende organisaties zullen tijdens het evenement meer vertellen over hun werk. Onder deze sprekers zijn bijvoorbeeld onderwijsontwerpers, orthopedagogen en onderwijsadviseurs aanwezig. Ook is er tijdens het diner een informatiemarkt voor mogelijke stages, bijbaantjes of vrijwilligerswerk en zijn er workshops te volgen, gericht op je carrière!

Het programma is als volgt:

Ronde 1

Heliomare – Vanuit Heliomare komt een schoolpsycholoog spreken. Heliomare heeft op verschillende locaties in Noord-Holland scholen voor speciaal onderwijs. Op deze scholen kunnen kinderen en jongeren met een beperking onderwijs volgen op verschillende niveaus en met ondersteuning op maat. Zij bieden onderwijs aan kinderen/jongeren met een lichamelijke of meervoudige beperking, een verstandelijke beperking, een chronische ziekte, een autismespectrumstoornis, gedragsstoornis of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Daarnaast ondersteunen zij ook docenten van het regulier primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo-opleidingen bij passend onderwijs. Ook komt er een revalidatiepsycholoog van Heliomare spreken. Bij Heliomare kunnen kinderen en jongeren terecht voor poliklinische behandeling waarbij aan persoonlijke revalidatiedoelen wordt gewerkt. Hele interessante sprekers voor toekomstige orthopedagogen!

SLO – SLO heeft als landelijk kenniscentrum een unieke focus: de ontwikkeling van het curriculum in het primair, speciaal en voortgezet onderwijs in Nederland. Samen met het onderwijsveld ontwikkelen zij de doelen, kaders en instrumenten waarmee scholen hun opdracht vanuit een eigen visie kunnen vervullen. Zij brengen praktijk, beleid, maatschappelijke ontwikkelingen en onderzoek samen en stellen hun expertise beschikbaar aan scholen, landelijke partners en de overheid. Een hele interessante spreker als je dus geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van onderwijs!

Onderwijsadviesbureau B&T – B&T is specialist op het gebied van alles wat met onderwijs te maken heeft. B&T ondersteunt opdrachtgevers in het onderwijs en jeugdzorg bij alle vraagstukken. Denk hierbij aan het geven van advies over de organisatie, het interim-management, de werving & selectie, academie en communicatiecollectief. Ben jij geïnteresseerd in het werk van een meer commerciële onderwijsadviseur? Dan is deze spreker wat voor jou!

Ronde 2

Opvoedpoli – De Opvoedpoli behandelt kinderen en jongeren met (complexe) psychische problemen. Zij doen dat in combinatie met ondersteuning bij opvoeden en het aanpakken van eventuele problemen die spelen bij het gezin. Bij De Opvoedpoli werken specialisten met verschillende achtergronden. Zij werken intensief met elkaar samen om integrale hulp te bieden aan kinderen, jongeren en hun ouders. De zorg strekt zich bovendien uit over diverse leefgebieden van de cliënten.

Orthopedagoog – Nancy Hauzendorfer heeft haar eigen praktijk voor integratieve kinder- en jeugdtherapie in Westzaan. Nancy begeleidt kinderen en jongeren van 4 tot 20 jaar. Samen met de kinderen en jongeren gaat zij op zoek naar de aanpak dit het best bij hen past. Zij kunnen terecht met bijvoorbeeld problemen thuis of op school, een negatief zelfbeeld, buik- of hoofdpijn, een gewoonte, woedeaanvallen, liegen, faalangst en veel ruzie met leeftijdsgenoten. Lijkt het jou leuk om iets te horen over hoe het hebben van een eigen praktijk in zijn werk gaat, dan zit je hier op de juiste plek!

Onderwijsinspectie – De missie van de onderwijsinspectie is ‘Effectief toezicht voor beter onderwijs’. Zij controleren de onderwijsinstanties. Elk kind heeft recht op goed onderwijs. Leerlingen, studenten en ouders moeten erop kunnen vertrouwen dat het onderwijs op een school goed is. De onderwijsinspectie voert bijvoorbeeld thematische onderzoek uit die trends signaleren in het Nederlandse onderwijs. Ook werken zij met vertrouwensinspecteurs waarbij ouders terecht kunnen als er een verdenking is van geweld, radicalisering of bijvoorbeeld misbruik op school. Daarnaast adviseren zij andere overheidsorganen over onderwijsaangelegenheden.

Workshops

Workshop Mindfulness – Tijdens deze workshop van UvA Minds leer je hoe je je mindful door je studie kunt bewegen en hoe je mindfulness-technieken kunt toepassen in je dagelijks leven. De workshop helpt je bij het reduceren van stress. Heb je dus behoefte aan wat meer rust in je hoofd? Deze workshop helpt je daarbij!

Workshop ELANCE Academy – ELANCE Academy zal een workshop verzorgen over sollicitatievaardigheden. Wil jij nog meer leren over hoe je jouw beste kant kan laten zien tijdens een sollicitatie? Of hoe je je het beste voorbereid? Dan is deze workshop echt wat voor jou!

Informatiemarkt

  • Moll Huiswerkbegeleiding
  • De Voorleesexpress
  • Tadaah
  • QPido
  • ELANCE Academy
  • StudentWeetRaad
  • Fotograaf Ron Koffeman

Programma:
16:45 – Inloop
17:00 – Opening
17:15 – Ronde 1
17:55 – Ronde 2
18:35 – Diner + informatiemarkt
19:30 – Workshop
20:15 – Borrel

Wat: Build Your Future event
Wanneer: woensdag 5 februari van 16:45-20:30 uur
Waar: A1.02 Roeterseiland
Kosten: 3 euro leden, 5 euro niet-leden

Masterspeeddate Event

Lieve Leden,

De aanmeldingen voor de tweede EduCo activiteit: de Masterspeeddate zijn geopend! Op maandag 3 februari kun je smikkelen en smullen terwijl je op zoek gaat naar de master van je dromen! Het zal plaatsvinden in de Commonroom. De kosten voor leden zijn 4 euro en voor niet-leden 6 euro. Zien we jou daar? Wees er snel bij want VOL=VOL. 

Liefs,

De EduCo

Studiereis Ljubljana en Split

Dit jaar is de studiereis net even bijzonderder dan afgelopen jaren. We gaan namelijk niet naar één, maar naar twee verschillende steden in twee verschillende landen! Namelijk naar Ljubljana, Slovenië en Split, Kroatië. Tijdens de busreis van Ljubljana naar Split, zullen we ook nog een tussenstop maken bij de Plitvice meren in Kroatië. Kortom: je wil hier bij zijn!! De aanmeldingen gaan open op 20 december om 20:00.

Nog even alles op een rij:
Wat? Studiereis
Waar? Ljubljana en Split
Wanneer? 29 maart – 5 april
Kosten? €330,- (incl. reis, activiteiten, één diner, vlucht en ruimbagage)

Schaatsen

AcCo x UPvA presents: Schaatsen!
Ja hoor, op donderdag 23 januari gaan we schaatsen! Sprintjes trekken of hilarisch hard onderuit gaan, het mag allemaal. Neem je al je vrienden gezellig mee, want iedereen is welkom! 

Wanneer? 23 januari vanaf 17.30
Waar? Jaap Eden Baan
Kosten? €3,50 voor leden/upva studenten en €5,- voor niet leden

LET OP! Het is voor deze activiteit de bedoeling dat je je studentenpas meeneemt, dus vergeet deze niet! Als je zelf een paar schaatsen hebt, neem die dan ook vooral mee! Zo niet, is er (op eigen kosten) een paar te huren bij de schaatsbaan voor € 7,- met als borg je identiteitsbewijs (Rijbewijs, ID-kaart of paspoort). Neem deze dus ook mee, want zonder ID geen schaatsen! 

Symposium over Sociale Media

Vanaf vandaag zijn de aanmeldingen voor het symposium over Sociale Media geopend! Zowel dr. Helen Vossen als mediacoach Marije Langedijk zullen jullie informeren over de psychosociale ontwikkeling van adolescenten. Daarnaast zullen er praktische handvatten worden gegeven voor leerkrachten, ouders en pedagogen.

Alles nog even op een rijtje:
Wat? Symposium over Sociale Media
Waar? C0.01
Wanneer? 13 januari van 19.30 tot 21.30 uur
Kosten? €1 voor leden en €2 voor niet-leden

Congres ‘Hoe verder zonder papa of mama?’

Studievereniging Comenius organiseert een interessant congres over de rouw bij kinderen. Het congres vindt plaats op woensdag 4 december vanaf 17:00 in CREA. We hebben een divers programma samengesteld voor dit mooie evenement met wetenschappelijke sprekers, maar ook sprekers met ervaring in de begeleiding van kinderen die te maken hebben met rouw. Tussen de interessante lezingen en workshops door is er ook tijd voor een diner. We sluiten de avond af met een interessant programmaonderdeel wat we nog even als verrassing houden. Daarna is het tijd voor een borrel om na te praten. Iedereen is welkom bij dit congres dus meld je vooral aan!

BELANGRIJK: een van de onderdelen van het programma is een workshop. Hierbij heb je de keuze uit twee workshops, namelijk:
– Workshop 1: Rebecca Dabekaussen is rouwtherapeute en zij geeft een workshop over hoe je in contact kan komen met het rouwende kind en hoe je (non-) verbaal het gesprek hierover aan kan gaan. (http://www.blijvendverbonden.nl/over/)
– Workshop 2: José Kuijster is orthopedagoog en in haar workshop ligt de nadruk op hoe een leerkracht om kan gaan met het rouwende kind.
(http://burocompane.nl/José-Kuijsters-orthopedagoog.html)
We proberen iedereen in te delen bij zijn/haar eerste keuze, maar door een beperkt aantal plekken kunnen we helaas niet garanderen dat je bij je eerste keuze terecht komt. Wees er daarom op tijd bij!

Nog even alles op een rij:
Wat: Congres ‘Hoe verder zonder papa of mama?’
Wanneer: Woensdag 4 december vanaf 17:00
Waar: CREA
Wat kost het: €3,00 voor leden, €5,00 voor niet-leden
Wat krijg je daarvoor: een heel divers programma met verschillende sprekers, colloquiumpunt, avondeten en een afsluitende borrel!

Voor vragen kan je mailen naar congres@comenius-uva.nl. Tot 4 december! 

Cursus kindertekeningen analyseren

Lieve Leden,

De aanmeldingen voor de eerste EduCo activiteit: kindertekeningen analyseren zijn geopend! Op woensdag 11 december zal Marieke Wielinga deze workshop van 19.00 – 21.00 geven in REC C1.08. De kosten voor leden zijn 4 euro en voor niet-leden 5,50 euro. Zien we je daar? Wees er snel bij want VOL=VOL. 

Liefs,
De EduCo

Mexicaans diner

28 november is het dan zover! Deze dag is het eerste diner georganiseerd door de DinerCommissie van Comenius. We gaan gezellig met zijn allen Mexicaans eten. Er zijn ook vegetarische en vegan opties! 

Wat? Mexicaans diner
Waar? Taco Cartel
Wanneer? 28 november
Kosten? €8,50 voor leden en €10,00 voor niet-leden

Bowlen

Op maandag 18 November gaan we bowlen! Tijd dus om iedereen te laten zien hoeveel strikes je kan gooien in anderhalf uur. Mijn persoonlijke record is… *tromgeroffel* TWEE HELE STRIKES! Dat kunnen jullie vast beter. Winnaar krijgt de eer! 

Wanneer? 18 November om 18.45
Waar? KNIJN bowling
Kosten? € 6,- voor leden en € 7,- voor niet leden

Meme Party!

Lieve leden,
Cash me ousside, how bout da? Grumpy cat. YEET. Pepe de kikker. Idiot sandwich. Op 20 november is het eindelijk zover, het eerste feest van het jaar! Dit eerste feest houden we samen met Mercurius, Kwakiutl en SEC in de ClubUp van 22:30 tot 03:00. Het wordt een MEME PARTY, dus kom vooral als je favoriete meme! Neem al je lieve studiegenoten mee want VOL = VOL. Klik hier om je aan te melden.
Zien we jullie dan?

Liefs,
De feest commissie

Wat? Meme Party!
Waar? ClubUp
Wanneer? 20 november 22:30-03:00
Kosten? €5,50 voor leden en €6,50 voor niet-leden

Familie-avond

Ha lieve leden!

Inmiddels zijn de eerste collegeweken achter de rug en binnenkort komt er een familie-avond! Vinden jouw ouders, broers, zussen, ooms, tantes, vrienden of vriendinnen het leuk om een kijkje te nemen bij jouw studie? Op maandag 4 november kan je ze meenemen naar de familie-avond! Op deze avond zullen er drie mini-colleges worden gegeven. Er zal een college worden gegeven over de onderzoekskant van de studie gevolgd door een college over Pedagogische Wetenschappen of een college over Onderwijswetenschappen en de Universitaire PABO. We beginnen de avond met een kopje koffie of thee en we sluiten de avond af met een borrel! De avond duurt van 19:00-21:30 uur. 

Liefs,

Het bestuur

Let op: dit is geen voorlichtingsavond!
Waar: Roeterseiland
Wanneer: 4 november 19:00-21:30 uur
Kosten: gratis!

 

Pubquiz

Op woensdag 16 oktober gaan wij met zijn allen pubquizzen! Laat aan iedereen zien dat jij de meeste kennis hebt over gekke weetjes. Kunnen wij jouw team aan het eind van de avond kronen tot slimste mensen? Dan win je natuurlijk eeuwige roem binnen Comenius… en misschien ook wel een leuk cadeautje! 

Wanneer? 16 oktober
Waar? CommonRoom (Roeterseiland)
Kosten? 2 euro voor leden en 3 euro voor niet-leden

Pizzaborrel

Voor het eerst organiseren wij dit jaar vanuit Comenius en Pegasus middagborrels! Op deze manier krijgen ook bijvoorbeeld leden die nog niet in Amsterdam wonen de kans om met ons mee te borrelen! De eerste middagborrel is wel een heel speciale… we gaan namelijk pizza eten! We bieden je een prachtige deal: €6,50 voor pizza en een shotje én heel veel gezelligheid. 

Wanneer? 3 oktober van 17:00 tot 22:00
Waar? Bar Douwes
Prijs? €6,50 

Symposium: Ongelijke kansen op school met een blik op etniciteit en zorgleerlingen (autisme)

Lieve leden,

Meld je nu aan voor het symposium zodat ook jij erbij kan zijn! Het Symposium zal plaatsvinden op 1 oktober in lokaal C0.01. Het zal gaan over ongelijkheid in het onderwijs, waarbij Anke Munniksma en Saskia Sliepenbeek zullen spreken. Zorg dat je erbij bent en een colloquiumpunt verdient! 

Liefs, De SymCo

Wanneer? 1 oktober van 19:30 – 21:30
Waar? Roeterseilandcampus C1.03
Prijs? Leden: 1 euro Niet- leden: 2 euro

Introductiekamp 2019/2020

Ook dit jaar wordt er door onze vereniging weer een spetterend introductiekamp georganiseerd, vol leuke activiteiten en gezelligheid. Een super gelegenheid om elkaar goed te leren kennen en je studie goed te beginnen. We kunnen nog niet verklappen wat de locatie en thema zijn, maar één ding kunnen we je wel vertellen: hier wil je bij zijn! 

Locatie: is nog een verrassing!
Datum: 27, 28 en 29 september
Kosten: 50 euro (inclusief vervoer, verblijf en eten)

 

   

SV Comenius is hier te vinden:
Nieuwe Achtergracht 166, B1.05

Maandag t/m Vrijdag
Van 11:00 tot 16:30
Ook hier kun je SV Comenius vinden: Klik hier om lid te worden