Activiteiten 2022-2023

 

Om al onze leden op de hoogte te houden van de symposia, reizen en andere leuke activiteiten die wij organiseren, sturen wij elke week onze nieuwsbrief naar alle leden en andere geïnteresseerden. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Dan kun je je hier inschrijven!

 

Alumni activiteiten

Op vrijdag 17 maart 2023 hebben wij onze eerste alumniactiviteit georganiseerd! Er zal nu elk jaar een alumniactiviteit georganiseerd worden om onze alumni iets speciaals aan te bieden. Alle informatie over de activiteiten speciaal voor alumnileden van Comenius vind je hier!

 

Groote museum & Micropia

Lieve leden,

Op donderdag 6 juli zal de laatste EduCo activiteit van dit jaar alweer plaats vinden! Vanaf 13:45 zullen we zowel Micropia als het vernieuwde en na 75 jaar eindelijk weer geopende Groote museum bezoeken. Op deze middag vol educatieve ontwikkeling hebben de hersencellen natuurlijk ook wat extra energie nodig en dus gaan we na het eerste museum een lekkere snack eten. Dit alles kost maar €2 voor leden en €4 voor niet-leden! En voor die prijs ga je ook nog eens met een leuke verrassing naar huis 😉

Kan jij nou ook niet wachten om meer te leren over de grootste en kleinste dingen in de wereld? Meld je dan hier aan!

Even in het kort:
Wat: Met de EduCo naar het vernieuwde Groote museum en Micropia
Wanneer: 6 juli vanaf 13:45
Kosten: Prijs: €2 voor leden en €4 voor niet-leden 
Incl. snack en leuke verrassing

PS. De activiteit zal tot ongeveer 18:30uur duren, maar mocht je nog niet uitgeleerd zijn dan kan je zo lang als je wilt blijven in het laatste museum!

Aanmeldingen zijn gesloten!

 

Chill & Grill

Lieve leden,

Het allerlaatste diner is daar, in de vorm van de befaamde EindBBQ! Wij nodigen jullie uit om vrijdag 30 juni na je laatste tentamen lekker te komen relaxen onder het genot van lekkere drankjes en allerlei heerlijks van de BBQ. Voor €4,- ben je al verzekerd van een plekje (€6,- voor externen). Neem vooral wat vrienden mee, iedereen is welkom! Meld je snel aan want vol = vol. 

Even in het kort:
Wat: BBQ
Wanneer: vrijdag 30 juni 18:00 uur
Waar: Oosterpark
Kosten: €4,- voor leden, €6,- voor externen

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Zomerlezing Sociale weerbaarheid

Lieve leden,

Wil jij voor de zomervakantie nog een colloquiumpunt behalen? Kom dan naar de zomerlezing van Comenius! Op woensdag 21 juni van 17:00 uur tot 18:00 uur zal Minne Fekkes meer informatie geven over sociale weerbaarheid en hoe dit te versterken bij jongeren. Bij deze zomerlezing is ook een colloquiumpunt te verdienen! Aanmelden kan vanaf 14 juni en deelname kost 1 euro voor leden, 3 euro voor niet leden. Hopelijk tot dan in C0.01!

Aanmelden kan hier 

Nog even alles op een rijtje:
Wat: Zomerlezing Sociale Weerbaarheid
Wanneer: 21 juni 17:00-18:00
Waar: C0.01
Kosten: 1 euro voor leden, 3 euro voor niet leden.

En er valt een colloquiumpunt te verdienen bij volledige aanwezigheid.

Meld je hier aan!

 

Disco eindfeest

Lieve leden, 
Met de zomer op komst, is het tijd voor het eindfeest! Kom 15 juni en trek je leukste touch-of-glitter outfit alvast uit de kast voor dit disco-themed feest. Neem je vrienden, vriendinnen en je gezelligheid mee, dan kunnen we samen genieten van de warmte, glitters, drankjes en muziek bij Bar Lunar!

De kaartverkoop voor het discofeest is officieel geopend! Wees op tijd, want vol is vol!

Even in het kort
Wat: discofeest
Wanneer: 15 juni van 21:00 tot 01:00
Waar: Bar Lunar
Kosten: 8 euro leden en 10 euro niet-leden 

Meld je hier aan!

 

Sloepje varen door de Amsterdamse grachten

Lieve schippers,

Wil je altijd al eens met een sloepje door de amsterdamse grachten varen en ook zelf aan het stuur mogen zitten? Dan is dit je kans! Kom gezellig met al je vrienden op 9 juni van 17.00-19.00 een bootje varen met een leuke puzzeltocht door de grachten en inclusief lekkere snacks en drankjes. Wij hopen jullie allemaal te zien. De inschrijvingen zijn gelijk nu al open, dus schrijf je snel in via deze link! VOL=VOL

Even in het kort:
Wat: varen door de grachten van Amsterdam
Wanneer: 9 juni van 17:00-19:00
Waar: Amsterdam Amstel: Mauritskade 1-E Amsterdam
Kosten: 6,50 voor leden en 8,50 voor niet-leden. 

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Soft Skills Training

Lieve leden,

Op donderdag 25 mei van 15:00-17:00 zal Erik Eerhart van Soft Skills Training Nederland komen vertellen over softskills; wat het zijn, hoe je ze kan ontwikkelen en nog veel meer! Ook zal hij ingaan op zijn uitwerking van de welbekende DISC-methode. Wil jij ook meer leren over wat jouw sterke kanten zijn en hoe je je persoonlijk nog verder kan ontwikkelen? Of welke vaardigheden daarbij belangrijk zijn? Kom dan naar deze gratis (!!) activiteit en leer meer over softskills onder het genot van een hapje en een drankje! Aanmelden kan vanaf vandaag via deze link. 

Hopelijk tot dan! De activiteit vindt plaats op REC, het lokaal wordt later bekend gemaakt

Liefs, De AcquiCO

Even in het kort:
Wat: Soft Skills Training
Wanneer: 25 mei
Waar: Op Roeterseiland Campus; lokaal wordt later bekend gemaakt
Kosten: gratis!

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Reis naar Aachen

Lieve leden,

De aanmeldingen voor de kleine reis naar Aachen zijn geopend! Dit wil je zeker niet missen! Kom gezellig met al je vrienden samen met Comenius een weekendje ontspannen en de stad ontdekken! Dit alles voor maar 65 euro, inclusief vervoer, hotel en activiteiten!
Dus kom gezellig een weekendje ontstressen van de studie! Hopelijk zien wij jullie allemaal daar!

Even in het kort:
Wat: Kleine Reis
Wanneer: vrijdag 19 mei t/m zondag 21 mei
Waar: Aachen
Kosten: leden: € 65 en niet-leden: € 82,50

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Pizzaborrel bij de Biblos

Lieve leden,

Donderdag 11 mei zal er een heuze Pizaborrel plaatsvinden! Kom gezellig met ons pizza eten en drankjes drinken bij de Biblos! De aanmeldingen zijn vanaf vandaag geopend, dus meld je snel aan. De inloop is om 19:30 uur en bij de prijs zit de pizza en het eerste drankje bier/wijn/fris inbegrepen! Wij hopen jullie dan allemaal te zien.

Even in het kort:
Waar: Biblos
Wanneer: donderdag 11 mei
Kosten: 6 euro voor leden en 8 euro voor niet-leden

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Beers & Bites

Lieve leden,

Het tweede Comenius diner komt eraan! Voor het volgende diner gaan we iets eten & drinken in café de Eeuwige Jeugd. Als lid krijg je hier voor €10 euro een lekker hoofdgerecht met frietjes en een speciaalbiertje naar keuze! Naast een SpeBi’tje kan je natuurlijk ook kiezen voor een wijntje of iets lekkers fris. Iedereen is welkom, meld je snel aan want vol = vol. 

Even in het kort:
Waar: Café de Eeuwige Jeugd
Wanneer:  woensdag 10 mei 18:00 uur
Kosten: €10,- voor leden, €13,- voor externen

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Jeu de Boules

Lieve leden,

Vandaag gaan al gelijk de aanmeldingen op voor de koningsspelen: Jeu de Boules bij Mooie Boules op 26 april vanaf 16.45! Dit wil je zeker niet missen! Kom gezellig met al je vrienden samen Jeu de Boule spelen met een biertje of een frisje en uiteraard door ons verzorgd bittergarnituur! Dus kom leuk als opwarmertje voor koningsnacht naar Mooie Boules. Hopelijk zien we jullie allemaal daar!

Even in het kort:
Wat: Jeu de Boules
Wanneer: 26 april
Waar: Mooie Boules
Kosten: leden: € 2,50 en niet-leden: € 4,50

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Rouw bij Kinderen

Lieve leden,

Ons werkveld draait om het leven, de groei, en de ontwikkeling van kinderen. Helaas is ook het overlijden van dierbaren een onderdeel van dit leven. Het kan erg lastig zijn om op de juiste manier om te gaan met kinderen die een verlies hebben meegemaakt, omdat je simpelweg niet weet wat je moet zeggen, omdat het kind ontroostbaar is of om een heleboel andere redenen. Daarom biedt de EduCo op maandag 24 april een leerzame activiteit aan met als onderwerp rouw bij kinderen. Op deze activiteit gaan we het gesprek aan met een rouw- en traumatherapeut. Zij zal vertellen over de rol die rouw speelt in het leven van kinderen, we zullen een casus bespreken en er is ruimte voor vragen. Wil jij ook (meer) leren over rouw bij kinderen en je eigen kennis en vaardigheden als professional verbreden?

Nog even alles op een rijtje:

Wat: Leren over rouw bij kinderen met rouw- en traumatherapeut Ilja Degenaar
Wanneer: Maandag 24 april van 17-19 uur
Waar: A2.05
Kosten: €1 voor leden en €3 euro voor niet leden

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Docent-scriptie prijsuitreiking

De feestelijke prijsuitreiking zal plaatsvinden op donderdag 13 april 2023 vanaf 17:00 uur. Je kunt hierbij een colloquiumpunt voor een scriptiepresentatie verdienen. We hopen jullie op 13 april te zien!

Even in het kort:
Wat: prijsuitreiking voor de beste docent en scriptie
Wanneer: donderdag 13 april vanaf 17:00
Wat kost het? Het is gratis!

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Symposium over de Eindtoets

Lieve leden,

Op woensdag 12 april organiseert de SymCo het symposium over de (Cito) eindtoets in het basisonderwijs! Wetenschappelijk spreker Karen Heij, schrijver van “Van de Kat en de Bel: Tellen en vertellen met de eindtoets”, zal het symposium openen met een presentatie over haar onderzoek naar de eindtoets. Daarna gaan we samen met jullie in gesprek over onder andere de onderwijskwaliteit, verantwoording en selectie en ongelijkheid in het kader van

die eindtoets. Dat gesprek voeren we met Stijn Temmen van de PO-raad, Arjen Nanninga van de Toetsrevolutie en Femke Koekkoek, promovendus die de stakeholdersbelangen en rollen in de eindtoets onderzoekt. Uiteraard kun je ook weer snacks, drinken en een colloquiumpunt van ons verwachten, dus wees erbij! Aanmelden kan via deze link!

In het kort:
Wat: Symposium over de (Cito) eindtoets in het basisonderwijs
Waar: Roeterseilandcampus (ABC), lokaal volgt nog.
Wanneer: Woensdag 12 april van 19:00 tot 21:00
Kosten: €2 voor leden en €5 voor niet leden.
Er valt een colloquiumpunt te verdienen.

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Casino gala

Lieve leden,

Scoor vandaag nog jouw kaartjes voor het casino gala! Wil jij de mooie jurken, pakken en gezelligheid ook niet missen? Neem een date, vriendin of vriend en je gezelligheid mee, dan kan het casino gala beginnen! 100% kans op een leuke avond 😉 Bestel nog snel jouw kaartje! 🙂

Even in het kort:
Datum: 6 april
Locatie: Amstelhaven
Prijs: 6 euro leden, 9 euro niet leden

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Bob Ross schilderuurtje

Lieve kunstenaars,

Meld je aan voor het Bob Ross schilder uurtje! Kom gezellig een uurtje ontsnappen van je studieboeken en meld je snel aan samen met je vrienden ! En niet te vergeten: met Pizza!

Even in het kort:
Wat: schilderuurtje
Waar: B2.05
Wanneer: 22 maart van 16:45-18:00
Wat kost het: leden: € 3 en voor niet-leden: € 5

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Docent-student activiteit

Het is weer tijd voor de jaarlijkse student-docent activiteit! Tijdens deze pubquiz kan je de docenten van je opleiding beter leren kennen door gezellig met ze in gesprek te gaan, of ze natuurlijk te verslaan door meer punten te scoren ;). Deze activiteit vindt plaats op 15 maart vanaf 17:30 tot ongeveer 19:30. De activiteit is helemaal gratis, maar meld je wel even aan via de website! 

Even in het kort:

Wat: pubquiz 
Wanneer: 15 maart van 17:30 tot 19:30
Wat kost het?: Het is gratis!

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Studiereis Praag 2023

Wil jij met ons mee op studiereis naar Praag? Meld je dan nu aan! De eerste 10 aanmeldingen mogen sowieso mee, de rest van de plekken worden verloot! 

Even in het kort:
Wat: Studiereis
Waar: in Praag!!
Wanneer? van 3 tot en met 12 maart
Wat kost het?: 270 euro voor leden!

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

Romantisch pannenkoekendiner – 15 februari

De DinerCo is terug met ons eerste diner!!! Op woensdag avond 15 februari gaan wij dineren tijdens een romantische boottocht over de Amsterdamse wateren! Tijdens deze vaartocht mogen wij onbeperkt pannenkoeken eten en krijgen jullie van ons ook nog een drankje! De pannenkoeken zijn er is allerlei soorten: Vegan, lactose of glutenvrij! Alles kan! Hoe fantastisch is dat! De boot vaart om 17:30 af en we zullen terug zijn rond 19:00. Dit alles voor maar 12 euro voor leden! Aanmelden kan vanaf vandaag 10:00 op de website!

Even in het kort:
Wat: pannenkoeken eten
Waar: op de pannenkoekenboot in Amsterdam
Wanneer: woensdag 15 februari van 17:30 tot 19:00
Wat kost het? 12 euro voor leden en 15 euro voor niet-leden

De aanmeldingen zitten vol!

 

Meet the Masters – 7 februari

Ben je aan het overwegen welke master het beste bij jou past? Vraag jij je af wat nou precies het verschil is tussen de forensische en orthopedagogische master? Of ben je benieuwd wat je nou kunt doen als beroep met welke master?

Kom dan op 7 februari naar de UvA Common Room (B1.08). Van 17.00 tot 19.00 uur kun jij onder het genot van één gegeven drankje en lekkere snacks spreken met studenten van ALLE masters! Om jou zoveel mogelijk kans te geven écht meer te weten te komen, passen wij speeddaten toe. Er zullen 3 rondes plaatsvinden van ongeveer 15 á 20 minuten waar jij samen met een kleine groep dé Masterstudent kan spreken. Zorg daarom in de aanmelding dat je een top 3 hebt van de masters waar je meer van wilt weten!

In het kort:

Wat: Meet the Masters
waar? Op Roeterseiland 

Wanneer? 7 februari
Hoeveel kost het? leden: 2 euro. niet-leden: 4 euro
Aanmeldingen zijn gesloten!

 

Build your future – 8 februari

Op woensdag 8 februari vindt het Build Your Future Event plaats! Het evenement is gericht op het werkveld van onze studies! Sprekers vanuit verschillende organisaties zullen tijdens het evenement meer vertellen over hun werk. 

De aanmeldingen zijn gesloten!

Het programma is als volgt:

Kees van Hamersveld – Gedragsonderzoeker bij Nova

Nova is een centrum voor alle kinderen, jongeren en ouders/betrokkenen die hulp nodig hebben, met én zonder beperking. Als gedragsonderzoeker draagt Kees van Hamersveld bij aan deze visie van Nova.

Helga Kamp, Wieske Verbruggen en Sarai Overwater – Raadsonderzoeker bij de Raad van de Kinderbescherming
Soms is opvoeden heel zwaar. De Raad van de Kinderbescherming (RvdK) maakt zich sterk om kinderen te beschemen en op een goede manier te laten opgroeien. Als gedragsonderzoeker bij de RvdK doe je onderzoek naar de situatie waarin het gezin zich bevindt. Hierbij spreek je met het gezin, de familie en alle betrokkenen. Helga en Wieske vertellen samen met Sarai over hun werkzaamheden bij de RvdK.

Camyre de Adelhart Toorop – Spring High

Spring High is een school voor kinderen van 4 t/m 18 jaar. Het is een unieke school die gebruikt maakt van gemixte groepen. Ook werken ze met een doorlopende leerlijn vanaf 4 jaar.  Hierdoor krijgt elk kind de mogelijkheid om elk vak te volgen op het niveau dat passend is. Camyre komt vertellen over haar werkzaamheden en ervaringen bij Spring High.

Yveline Nilsen – Nederlands Jeugdinstituut

Nederlands Jeugdinstituut (NJi): Yveline Nilsen werkt als adviseur Opgroeien en Opvoeden bij het NJi. Het NJi is een landelijk kennisinstituut dat wetenschappelijke-, praktijk- en ervaringskennis over opgroeien verzamelt en deelt met iedereen die een rol speelt bij het opgroeien van jeugd. Yveline is werkzaam in verschillende inhoudelijke projecten en houdt zich bezig met thema’s als opvoeden en ouderschap, seksualiteit en gender, jeugdparticipatie en integrale jeugdhulp.

Workshops

Workshop CV training (StudiJob)

Wanneer je solliciteert voor een nieuwe baan is je CV is de eerste indruk die je geeft. Daarom is het belangrijk dat deze helemaal aansluit bij jouw persoonlijkheid en bij de gewenste job! Want dan is de kans dat je uitgenodigd wordt op een gesprek een stuk groter. Wil je leren hoe je een top CV maakt of wil je een huidig CV verbeteren? Dan is de CV-training van StudiJob de workshop voor jou!

Workshop Mindfulness (UvaMinds)

UvA minds is een academisch behandelcentrum verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Het op peil houden en verbeteren van de effectiviteit van de zorg middels wetenschappelijk onderzoek is een belangrijke doelstelling van UvA minds. UvA minds biedt behandeling in de vorm van (mindfulness-based)trainingen en cognitieve gedragstherapie (individueel en in groepen), ouderbegeleiding en systeemtherapie, eventueel gecombineerd met diagnostisch onderzoek voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 25 jaar met psychische problemen.

Workshop Sociaal Ondernemerschap (Proefwerk)

Steeds meer mensen willen een baan waar ze voldoening uit halen: iets goeds doen voor de wereld en de maatschappij. En toch zijn juist in sectoren als (jeugd)zorg en onderwijs de personeelstekorten het grootst. Hoe kan dat? En welke rol heeft onze politiek, maatschappij en het bedrijfsleven hierin?

Maar vooral, hoe kan jij als individu hier een steentje aan bijdragen in het maken van een beroepskeuze? Wat interesseert jou: werken in de publieke sector, in een sociale onderneming of zelf een sociale onderneming opstarten? En waar baseer je dit op? In deze workshop gaan we hierover met elkaar in gesprek.

Ronde 2

Eline Draak – Orthopedagoog in het ziekenhuis (Reinier de Graaf Gasthuis Delft)

Als orthopedagoog biedt je in het ziekenhuis psychologische behandeling en diagnostiek aan een brede doelgroep, namelijk kinderen van 0 tot 18 jaar en hun ouders. Ouders en kinderen kunnen bij de afdeling medische kinderpsychologie met verschillende hulpvragen en problematiek terecht zoals dysregulatie, eet- slaap- en zindelijkheidsproblematiek, aanhoudende lichamelijke klachten zoals buikpijn/hoofdpijn/vermoeidheid, chronische ziektes, angsten, (medisch) trauma en alcohol intoxicatie. Wil je meer weten over het werk van de orthopedagoog in het ziekenhuis? Eline Draak van het Reinier de Graaf Gasthuis vertelt je er meer over tijdens het evenement.

Estelle Tamming – psychologisch medewerker, testassistent bij RJJI de Hartelborgt (Spijkenisse)

De Hartelborgt is een van de zes justitiële jeugdinrichtingen in Nederland waar jeugdigen (jongens) worden geplaatst die een delict hebben gepleegd of daarvan verdacht worden. De jongens zitten hier op basis van een preventieve hechtenis, nachtdetentie, jeugddetentie of een PIJ-maatregel, verdeeld over dertien verschillende afdelingen. Als psychologisch medewerker/testassistent ben ik voornamelijk betrokken bij de basisafdelingen. Wat een basisafdeling inhoudt en hoe een dag als psychologisch medewerker/testassistent eruitziet, vertel ik jullie graag tijdens het Build Your Future evenement!

Lisa Kooijman- Onderwijskundig leermiddelenontwikkelaar bij Tumult –

Hoe help je leerlingen in hun loopbaanproces? Op welke manier leer je leerlingen leren? Dat zijn vraagstukken waar je mee bezig bent als leermiddelenontwikkelaar bij Tumult. Tumult ondersteunt mentoren in het voortgezet onderwijs. Mentoren krijgen vaak taken om de leerling als individu te zien en te begeleiden, dit is een vak apart. Daarom ontwikkelt Tumult leermiddelen voor mentoren, bijvoorbeeld werkboeken voor studievaardigheden, sociaal-emotionele vaardigheden en LOB. Als mentor kun je de boeken inzetten tijdens je mentorles of ter inspiratie. Als onderwijskundig leermiddelenontwikkelaar bedenk, schrijf en vernieuw je de boeken (ook digitaal), maar ontwikkel je ook actuele lessen on the spot. Dit doe je samen met de doelgroep (mentoren en leerlingen) en collega’s.

Thijs Roovers – Algemene Onderwijsbond

Thijs Roovers is sinds augustus 2021 dagelijks bestuurder van de Algemene Onderwijsbond. Daarvoor stond hij 13 jaar voor de klas in het Amsterdamse basisonderwijs en richtte hij onder andere MeetUp020, PO in Actie en het Lerarencollectief op. Allemaal initiatieven die ontstonden vanaf de werkvloer. Onderwijspersoneel is veel slimmer en sterker dan ze

denken. Door op te komen voor dat waarin je gelooft en je te verenigen, kan je hoop veranderen. De vakbond heeft wellicht een suffig imago, maar is juist in deze tijd broodnodig. Zowel op onderwijsinhoud als voor je salaris, er staat een hoop te gebeuren en alleen met een stevige beroepsgroep houden we ons werk leuk en aantrekkelijk.

Informatiemarkt

  • Teletrain
  • StudentWeetRaad
  • Cross Your Borders
  • PAL
  • Studytree
  • Stichting Jarige Job
  • Vooruit
  • Junior Campus

Programma:

16:45 – Inloop
17:00 – Opening
17:20 – Ronde 1
18:00 – Workshop
19:00 – Diner + informatiemarkt
20:05 – Ronde 2
20:45 – Afsluitende borrel

De aanmeldingen zijn gesloten!

 

CONGRES: Opnieuw Beginnen

Studievereniging Comenius organiseert een interessant congres over vluchtelingenproblematiek onder kinderen en jongeren. Het congres vindt plaats op woensdag 30 november van 17:00-21:15 uur op Roeterseilandcampus. We hebben een divers programma samengesteld voor dit mooie evenement met wetenschappelijke sprekers, maar ook workshops over vluchtelingenproblematiek in het onderwijs. Iedereen is welkom bij dit congres, dus meld je vooral aan! Aanmelden kan tot vrijdag 25 november 12:00 uur

BELANGRIJK: een van de onderdelen van het programma is een workshop. Hierbij heb je de keuze uit de volgende workshops, namelijk:

Overzicht workshops: 
– Workshop 1: Irene Westgeest (Docent nieuwkomersklassen)
– Workshop 2: Sebina Beganovic (Gedragswetenschapper Nidos)
– Workshop 3: Ramona Stael (Directrice ISK school)
– Workshop 4: Mohamed Bahri (Friends4Friends)
– Workshop 5: Bernadette Ficq (Advocaat vluchtelingen)

We proberen iedereen in te delen bij zijn/haar eerste keuze, maar door een beperkt aantal plekken kunnen we helaas niet garanderen dat je bij je eerste keuze terecht komt. 

Nog even alles op een rij:
Wat: Congres ‘Opnieuw Beginnen’
Wanneer: Woensdag 30 november van 17:00 tot 21:15 uur
Waar: CREA en Roeterseilandcampus
Wat kost het: €3 voor leden, €5 voor niet-leden
Wat krijg je daarvoor: een heel divers programma met verschillende sprekers, 1 colloquiumpunt & avondeten.

De aanmeldingen zijn gesloten

Voor vragen kan je mailen naar congres@comenius-uva.nl. Tot 30 november!

 

Wapenbezit onder jongeren

Leukste leden!
Op 7 december zal de eerste Educo activiteit zijn! Zorg ervoor dat je deze datum vrij houdt wanneer je jouw kennis wil verbreden op het vlak van jongeren en interesse heb in de forensische kant van pedagogiek, het is namelijk een mega interessant onderwerp dat aan bod gaat komen: Wapenbezit- en gebruik onder jongeren. Er zullen sprekers in het werkveld zijn die hier meer over gaan vertellen, dus kom vooral langs!

Even in het kort:
Wat: Wapenbezit onder jongeren
Wanneer: 7 december van 16:00-18:00 uur
Waar: Roeterseiland
Wat kost het? 1 euro voor leden en 3 euro voor niet-leden

Meld je hier aan!

 

Schaatsen – 8 december

Comenianen!

Heb jij donderdag 8 december in de middag nog niks te doen? Kom dan gezellig met ons rondjes schaatsen en gezellig kletsen achteraf met warme chocolademelk. Trommel je vrienden en vriendinnen op en probeer ze te verslaan met een rondje schaatsen!

Wat?: Schaatsen
Wanneer?: 8 december van 16:00-18:00
Waar?: Jaap van Eden baan
Prijs?: € 4,- voor leden en € 6,- voor niet-leden

Meld je hier aan!

 

 


SV Comenius is hier te vinden:
Nieuwe Achtergracht 166, B1.05

Maandag t/m Vrijdag
Van 11:00 tot 16:30
Ook hier kun je SV Comenius vinden: Klik hier om lid te worden