Activiteiten 2018-2019

 

Om al onze leden op de hoogte te houden van de symposia, reizen en andere leuke activiteiten die wij organiseren, sturen wij elke week onze nieuwsbrief naar alle leden en andere geïnteresseerden. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Dan kun je je hier inschrijven!

BBQ

Kom gezellig met ons het studiejaar afsluiten op DE welbekende eindbarbecue van Comenius! Meld je snel aan, want vol = vol.

Student-Docent activiteit: Poolen 

Het einde van het studiejaar is in zicht en wij willen dit graag feestelijk met docenten én studenten afsluiten! We willen de traditie die vorig jaar is ingezet voortzetten en daarom gaan we maandag 17 juni weer poolen! We beginnen om 16:30 uur in Poollokaal De Gracht. Dit is dichtbij de UvA, namelijk op Nieuwe Achtergracht 110. De inloop is vrij en gratis!! 
 
WAT: Docent-student activiteit: poolen
WANNEER: Maandag 17 juni
HOE LAAT: inloop vanaf 16:30
WAAR: Poollokaal de Gracht (Nieuwe Achtergracht 110)
 

Eindfeest 

Met het gala nog vers in onze herinnering is het alweer tijd voor het laatste feest van het jaar: het eindfeest! Om een knallend eindfeest neer te zetten hebben wij de handen ineen geslagen met onze borrelkameraden van studievereniging Pegasus. Het thema van het feest is 90’s! Dit betekent meeschreeuwen met de Spice Girls, Britney Spears en de Backstreet Boys, maar ook Nirvana mag natuurlijk niet ontbreken.

Zien we jullie daar verkleed als één van de Spice Girls? Ga je all the way en scheer je je kaal net als Britney in haar personal crisis? Of trek je je gabberkleding uit de kast en ga je lekker beuken?

Het eindfeest vindt op 12 juni plaats bij Rolling Rock Kitchen (lekker in thema, niet?) in Noord!

Boottocht

Kom gezellig varen met ons! Schrijf je gauw in om jezelf te verzekeren van een plekje op de boot. Het belooft een gezellige avond te worden met hapjes, snacks en drankjes genoeg voor iedereen! Meld je snel aan want Vol=Vol

Hierbij alle informatie:
Wat? Boottocht door Amsterdam
Wanneer? dinsdag 4 juni 19:30
Kosten? Leden: €7,50 Niet-leden: €9

Belangrijk is dat we om 19:30 echt weg varen, zorg dus dat je uiterlijk 19:15 aanwezig bent! De opstapplaats zal nog bekend worden gemaakt!

Bloeiklas ‘wat doe je met je opvoeding?’

De laatste activiteit van de EduCo is een feit: wij organiseren een Bloeiklas van De Kwekerij voor jullie. Dit houdt in dat we een interactieve workshop van twee trainers krijgen over de vraag: ‘Wat doe je met je opvoeding?’ Leer jezelf nog beter begrijpen door je opvoeding onder de loep te nemen!

Wat: Bloeiklas ‘Wat doe je met je opvoeding?’
Wanneer: dinsdag 11 juni, van 19:30 – 21:30 uur
Waar: CREA
Kosten: 1 euro leden, 2 euro niet-leden

Liftweekend

Van 30 op 31 mei vindt het eerste liftweekend van Comenius plaats. Lift jij gezellig mee naar een onbekende bestemming? Je kan je aanmelden met een liftpartner naar keuze (mits één iemand lid is)! Kosten voor leden zijn 40 en voor niet-leden 45 euro. Op de bestemming gaan we gezamenlijk uiteten en de volgende dag zit het ontbijt en een activiteit ook in de prijs inbegrepen. We zullen de 31ste per bus weer naar Amsterdam terug gaan. Het lijkt ons als ReCo leuk als je meekomt, dus meld je snel aan!

Congres

Het congres zal plaatsvinden op donderdag 16 mei vanaf 17:00 (na de tentamens!) Het beloofd een leerzame en leuke avond te worden. Het thema is dit jaar ‘de invloed van social media op jongeren’. De kosten zijn voor leden €4,00 en €5,00 voor niet leden. Voor deze prijs krijg je presentaties van een aantal wetenschappelijke sprekers, workshops, avondeten én een colloquiumpunt! Wat wil je nog meer?! Het programma ziet er als volgt uit:

17.00-17.15: Ontvangst met koffie en thee
17.15-17.30: Opening van het congres
17.30-18.30: Wetenschappelijke sprekers
18.30-19.00: Pauze met avondeten
19.00-19.45: Workshops
19.45-20.00: Pauze
20.00-20.30: Influencer aan het woord (Instagram: lesparisiennesdumonde https://www.instagram.com/lesparisiennesdumonde/?hl=nl 
20.30-21.00: Afsluitingsborrel

Bij het aanmelden moet je je inschrijven voor een workshop. Hierbij een korte introductie per workshop:

 • Workshop 1. 113: Dit is een organisatie die staat voor zelfmoord preventie. Kinderen en jeugdigen kunnen bijvoorbeeld met hen contact opnemen wanneer ze zelfmoordgedachten hebben en als ze er zelf even niet uitkomen. Op social media wordt van alles besproken. Zowel leuke als minder leuke, gevaarlijke onderwerpen. 113 online zal tijdens deze workshop een link leggen tussen suicide en social media onder jongeren en de gevaren hiervan.
 • Workshop 2. Bel Mae: Annabel Hermarij is op haar 18e haar bedrijf Bel Mae begonnen. Bel Mae is een media- en communicatiebureau gevestigd in Hoorn. Dit bedrijf heeft alles te maken met contentmanagement. Zij zal een workshop geven over de positieve kanten van social media en hoe je dit juist in je voordeel kan gebruiken. 
 • Workshop 3. Brainboost: dit bedrijf biedt verschillende soorten bijlessen aan voor middelbare scholieren. Het is een initiatief van twee jonge docenten, die graag voor een zo stressvrij mogelijke schooltijd voor jongeren willen zorgen. Zij kijken hierbij verder dan de volgende toets. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan leren leren, door middel van dealen met stress, plannen, samenwerken, kritisch nadenken, mondigheid en metacognitieve vaardigheden. Om hun missie voor elkaar te krijgen hebben ze o.a. Hun krachten gebundeld met Tim Hofman. Brainboost komt tijdens het congres een interactieve lezing geven over hun visie op onderwijs en de invloed van social media. Hoe kan social media worden ingezet om leren leuker of aantrekkelijker te maken?

Dat hangt af van papa en mama!
Een symposium over de invloed van ouders op het kind.

Meld je nu aan voor het symposium zodat ook jij erbij kan zijn! Het Symposium zal plaatsvinden op 29 april in lokaal C1.03. Het zal gaan over de invloed van ouders op de ontwikkeling van het kind, waarbij de professor Moniek Zeegers zal spreken samen met een gastspreker  die haar eigen verhaal gaat vertellen over het opgroeien met een ouder met psychische problemen. Zorg dat je erbij bent en een colloquiumpunt binnenhaalt!

Wanneer? 29 april om 19:30 – 21:30
Waar? Roeterseilandcampus C1.03
Prijs? Leden: 1 euro, niet- leden: 2 euro

Comenius Gala

Het is tijd voor de belangrijkste en mooiste nacht van het jaar: het Comenius gala! Vorig jaar was het gala een groot succes en ook dit jaar gaan we er met zijn allen voor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt! Ons grootse gala zal dit jaar plaatsvinden bij bar-restaurant Amstelhaven. Met zijn allen zullen we dansen tot in de late uurtjes. Zien we jullie daar?

Wat? Comenius Gala
Wanneer? 2 mei, 22:00-3:00
Waar? Amstelhaven, Mauritskade 1, 1091EW 
Kosten? €8,00 leden, €10,50 niet-leden

Paasfondue

Het tweede Comenius diner zit er weer aan te komen. Er zal heerlijke kaasfondue geserveerd worden en dat voor maar een paar euro! We gaan eten bij Café de Bicker in de Pijp. Wil jij nog wat leuks doen voor Pasen, meld je dan snel aan want vol = vol.

Waar: Eetcafé de Bicker
Wanneer: 17 april 17:00 uur
Kosten: €6,50 voor leden, €7,50 voor niet-leden

Masterspeeddate Event

De vierde activiteit van de EduCo is een feit: wij organiseren een masterspeeddate event voor jullie. De formule is simpel: van elke master die de UvA aanbiedt, hebben wij docenten en studenten verzameld met wie jullie in gesprek kunnen gaan. Het gaat om de masters:

 • Orthopedagogiek
 • Forensische orthopedagogiek
 • Youth at Risk
 • Preventieve jeugdhulp en opvoeding
 • Researchmaster
 • Onderwijswetenschappen

Het is op maandag 15 april, van 17:00 – 19:00 uur op Roeterseiland.

Kosten voor leden: 1 euro
Kosten voor niet-leden: 2 euro

Dit is de kans om in gesprek te gaan met docenten en studenten van een master die jij misschien wil gaan doen!

Kroegcollege

We hebben een kroegcollege voor jullie georganiseerd! Het is op maandag 8 april om 19:45 uur in de Tapmarin in de Pijp! Het kroegcollege zal gaan over ‘Gezond eten en bewegen in de Amsterdamse voorschool’! Een kroegcollege is een college maar dan niet in de saaie collegebanken, maar in een kroeg! Jullie krijgen biertjes en een colloquiumpunt! What to want more?

Kosten leden: € 2,50
Kosten niet-leden: € 3,50

Adres Café Tapmarin: Van Woustraat 130, 1073 LT Amsterdam

Comenius & FREEED.COM Present: Workshop Creativiteit in Lesplannen

Loop jij soms helemaal vast bij het maken van lesplannen? Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Dan hebben wij iets heel leuks voor jullie! We organiseren namelijk samen met freeed.com een interactieve workshop over creatieve lesideeën.

Deze cursus vindt plaats op woensdag 6 maart vanaf 18:30. We beginnen de avond met GRATIS drankjes en snacks. Om 19:00 start de workshop waarbij je kennis maakt met het platform freeed.com, je inspiratie opdoet in het maken van lesplannen en daar krijg je dan ook weer feedback op! We sluiten de avond af met een borrel tot 21:00.

Karaoke avond

Kom gezellig zingen met ons! Houd je ontzettend van zingen, maar klink je voor geen meter? Kan je stiekem wel heel goed zingen, maar heb je het nog nooit voor mensen gedurfd? Het maakt allemaal niet uit, want iedereen krijgt een kans om te shinen bij de komende activiteit! Aan een tafel zitten en andere zingende mensen bewonderen onder het genot van een drankje kan natuurlijk ook. Je krijgt namelijk van ons al twee consumptiebonnen!

Hierbij alle informatie:

Wat? Karaoke avond
Wanneer? donderdag 7 maart 19:00-22:00
Waar? Karaoke bar The End
Adres: Nieuwebrugsteeg 32, 1012 AH
Kosten? €5,50 leden, €7 niet-leden

30 Seconds Toernooi

Wij van het bestuur hebben iets leuks georganiseerd, namelijk een 30 Seconds Toernooi!! Het toernooi zal plaatsvinden op donderdag 28 februari, voorafgaand aan de borrel. Het toernooi zal om 17:00 losbarsten in de CommonRoom. De kosten zijn €2,50 voor leden en €3,50 voor niet-leden. Voor deze prijs kan je deelnemen aan het toernooi, krijg je een maaltijd en een drankje (wat wil je nog meer?!). Je kan je opgeven in teams van 2 tot 3 personen!

Wat? 30 Seconds Toernooi
Wanneer? 28 februari om 17:00
Waar? CommonRoom
Kosten? €2,50 voor leden, €3,50 voor niet-leden
Inclusief? Avondeten en een drankje!

Build Your Future Event

Op woensdag 13 februari 2019 vindt het carrière-event Build Your Future plaats op de Roeterseilandcampus. Het evenement wordt georganiseerd door studievereniging Comenius in samenwerking met de bestuursstudent van POW Tane Nieuweboer. Op het event zullen sprekers uit de pedagogische en onderwijskundige praktijk vertellen over hun huidige functie en de organisatie waarin zij werken. Daarnaast is er een informatiemarkt en kun je een workshop volgen gericht op het voorbereiden van jouw toetreding tot de arbeidsmarkt.

Deelname kost €3,00 voor Comenius-leden en €4,00 voor niet-leden.

De indeling van de avond ziet er als volgt uit:

16:45 inloop
17:00 gezamenlijke opening in B2.08
17:15 ronde 1 met sprekers uit de praktijk
17:55 ronde 2 met sprekers uit de praktijk
18:35 Informatiemarkt met organisaties voor bijvoorbeeld mogelijke stages, bijbaantjes of vrijwilligerswerk
19:05 avondeten
19:45 ronde 3 met workshops
20:30 borrel in de CommonRoom

RONDE 1: SPREKERS

 • Joyce Weeland
  Joyce Weeland is nu assistent professor aan de Universiteit van Amsterdam en doet onderzoek naar de sociaal emotionele ontwikkeling bij schoolkinderen. Maar ook zij begon haar carrière met de studie Pedagogische Wetenschappen (Universiteit Utrecht). Als je benieuwd bent naar de stappen die zij heeft gemaakt om tot haar huidige functie te komen, hoe het is om (assistent) professor en wetenschappelijk onderzoeker te zijn, is dit je kans om daar alles over te weten te komen!
 • Tumult
  Tumult ontwikkelt activerend en gevarieerd lesmateriaal voor leerlingen. Daarnaast houden zij zich bezig met de professionalisering van leraren. Vind jij het interessant om te weten hoe het is om bij een organisatie te werken die zich bezig houdt met deze onderwerpen? Kies dan voor deze spreker!
 • YOEP
  YOEP is een kinder- en jeugdpsychiatrische praktijk die passende zorg biedt wanneer er zorgen zijn over de ontwikkeling van een kind. Ouders, leerkrachten en het netwerk rondom het kind worden door YOEP zo nodig ingeschakeld. Deze sprekers zullen vertellen hoe het is om als orthopedagoog/psycholoog aan de slag te gaan!

RONDE 2: SPREKERS

 • Spirit Jeugdhulp
  Spirit Jeugdhulp is er voor kinderen, jongeren en gezinnen die in de knel zitten bij het opgroeien. Ook biedt Spirit hulp voor pleeggezinnen. De sprekers van Spirit komen vertellen hoe het is om in een organisatie te werken waarin verschillende zorgprofessionals samenwerken om de beste zorg te kunnen bieden. Ben jij geïnteresseerd in hulp bij opvoed- en gezinsproblemen, en benieuwd hoe het is om als professional met deze problemen in aanraking te komen? Schrijf je dan in voor deze spreker in ronde 2!
 • BMC
  Heb jij altijd al willen weten hoe het is om onderwijsadviseur te zijn? Daar kunnen de sprekers van BMC je alles over vertellen! BMC voert onderzoeken en adviesopdrachten uit binnen onder andere het basis-, voortgezet- en beroepsonderwijs. Ook ondersteunt BMC de implementatie van verbeteringen in beleid en organisatie. Een erg interessante spreker als je geïnteresseerd bent in onderwijsadviezen en onderwijsbeleid!
 • PI Research
  De expertise van PI Research is gericht op de kwaliteitsverbetering en het professionaliseren van jeugdhulp, (speciaal) onderwijs en maatschappelijke opvang. Een kracht van PI Research is, ook in een veranderende omgeving, kwalitatief hoogwaardige interventie- en assessmentmethoden te ontwikkelen, te onderzoeken en te implementeren. Bij PI-Research werken ze evidence-based en proberen ze onderzoek veel in het werk te integreren, maar richten zich voornamelijk op ontwikkeling, training en beleid. Dit zal dus een interessante lezing zijn als je interesses liggen op het gebied van ontwikkeling en beleid van opvoedings- en onderwijsinterventies.

RONDE 3: WORKSHOPS

 • Workshop Personal Branding
  Tijdens de workshop Personal Branding van Emmy Nota leer je een beeld van jezelf, je ambities en je strategieën te ontwikkelen. Ook leer je hoe je jezelf van anderen kunt onderscheiden en hoe je jezelf kunt profileren. Ben je dus geïnteresseerd in het ontwikkelen van een meer compleet beeld van jezelf en wil je vaardigheden opdoen om jezelf neer te zetten? Dan is deze workshop echt wat voor jou!
 • Workshop LinkedIn
  Wil je graag leren hoe je LinkedIn kunt inzetten bij het vormgeven en opbouwen van je carrière? Schrijf je dan in voor deze workshop van Student Services. Je leert met LinkedIn te werken en de verschillende opties optimaal te gebruiken. Voor deze workshop is het vereist dat je een laptop bij je hebt en alvast een LinkedIn-account hebt aangemaakt.
 • Workshop Mindfulness
  Tijdens deze workshop van UvA Minds leer je hoe je je mindful door je studie kunt bewegen en hoe je mindfulness-technieken kunt toepassen in je dagelijks leven. De workshop helpt je bij het reduceren van stress. Heb je dus behoefte aan wat meer rust in je hoofd? Deze workshop helpt je daarbij!

Aanmeldingsformulier IntroductieCommissie

Het introductieweekend van Comenius. Jullie kunnen waarschijnlijk jullie eigen introductieweekend nog goed herinneren. Een heerlijk weekend vol met gezelligheid, activiteiten en het leren kennen van nieuwe studiegenoten. Alles was voor jou geregeld en het enige wat jij hoefde te doen was genieten!
Nu zijn wij opzoek naar commissieleden voor de IntroductieCommissie die samen met ons willen helpen om weer een fantastisch introductieweekend neer te zetten. Lijkt jou dit wat? 

Bounz

De komende activiteit zal een hele leuke worden! Het is de perfecte plek om al het eten van de decembermaand eraf te springen en te beginnen met je voornemens van het nieuwe jaar. Laten we eerlijk zijn, dit is waarschijnlijk iets in de trant van gezonder worden?
We gaan de komende activiteit namelijk naar Bounz! Een trampolinepark waar we allemaal weer even kind kunnen zijn. Het gaat een echt feestje worden, van discolichten tot trefbaltoernooien!

Wat? Bounz Trampoline park
Waar? Bounz Amsterdam, Willinklaan 5, 1067 SL Amsterdam
Wanneer? Donderdag 17 januari 20:00-21:30
Kosten?
– Leden: € 6
– Niet-leden: € 7,50

Studiereis Krakau

Lieve leden, dit jaar gaat de studiereis naar Krakau. Het belooft een leuke reis te worden met zowel studiegerelateerde activiteiten als niet-studiegerelateerde activiteiten. Dus meld je zeker aan!
De reis zal plaatsvinden op 31 maart tot 7 april en de kosten zullen ongeveer €270,- bedragen.

Een kind gedeeld door drie is?
Een symposium over meerouderschap

Meld je nu aan voor het symposium zodat ook jij erbij kan zijn! Het Symposium zal plaatsvinden op 8 januari in lokaal C0.01. Het zal gaan over meerouderschap, waarbij onze professor Henny Bos zal spreken samen met een gastspreker van stichting Meer dan Gewenst. Zorg dat je erbij bent en een colloquiumpunt verdiend!

Wanneer? 8 januari om 19:30 – 21:30 uur
Waar? Roeterseilandcampus C0.01
Prijs?
– Leden: 1 euro
– Niet- leden: 2 euro

Schoolbezoek

Schoolbezoek Openbare school voor Speciaal Basisonderwijs: het Universum.

We hebben een Schoolbezoek voor jullie georganiseerd! Tijdens het bezoek krijgen jullie eerst een rondleiding, daarna een drankje en er is tijd voor vragen. Het is op dinsdag 11 december, vanaf 19:00 uur. De school is makkelijke te bereiken met het OV.

Kosten leden: € 1,00
Kosten niet-leden: € 2,00
Adres SBO Universum: Th. Weeversweg 4, 1025 AW Amsterdam

Diner

29 november is het dan eindelijk zo ver: het eerste diner van Comenius! Na alle borrels en andere activiteiten is het hoog tijd om samen een hapje te gaan eten. Gelukkig is DUO 5 dagen ervoor gul geweest en hebben we allemaal onze stufi weer binnen. Het diner zal plaatsvinden bij Thrill Grill in Oud-West (zie adres hieronder). Er zullen heerlijke hamburgers met friet geserveerd worden en jullie krijgen één consumptie van ons! Omdat we redelijk vroeg klaar zijn leek het ons leuk om daarna nog ergens een drankje te doen met z’n allen.

Wat? Diner
Wanneer? 29 november 17:00-19:00 uur
Waar? Thrill Grill Oud-West, Eerste Constantijn Huygensstraat 35-37
Kosten?
– Leden: € 9,50
– Niet leden € 11,00

Pubquiz

Heb jij ontzettend veel algemene kennis of ken je de hele top 40 uit je hoofd? Dan is deze pubquiz de perfecte plek om al je kennis toe te passen en op iedereen indruk te maken!

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de pubquiz. Dus, heb je al een team bij elkaar gehaald waarmee de hoofdprijs gewonnen kan worden? Meld je dan gauw aan! Teams kunnen variëren van 2-5 deelnemers.

Wat? Pubquiz
Wanneer? 20 november 19:00-22:00 uur
Waar? Common Room UvA
Kosten?
– Leden: € 2,00
– Niet-leden: € 3,00

Movienight met Pizza’s

We hebben een Movienight voor jullie georganiseerd! Het is op maandag 12 november, vanaf 18:30 uur, in de CommonRoom (lokaal B1.09). Om het extra leuk te maken gaan we met z’n allen pizza’s eten tijdens de film. Je kan drankjes in de CommonRoom halen, bier en fris voor €1,00! Je kan hier pinnen en contant betalen.

Waar: de CommonRoom (lokaal B1.09)
Wanneer: 12 november vanaf 18:30 uur
Prijzen:
Leden: € 2,50
Niet-leden: € 3,50

American Slumberparty

Lieve feestbeesten,
Op 14 november is het dan eindelijk zo ver: het allereerste feest van het jaar! Comenius heeft zijn handen ineengeslagen met wel 4 (!) andere verenigingen en daarom zal het ook een knallend feest worden! Het zal een geweldige avond worden vol met gezelligheid, drankjes en muziek. Het feest zal in het thema zijn van een American slumber party, dus kom zo comfy of zo sexy als je zelf wilt!

Waar: De Club Up
Wanneer: 14 november van 23:00-04:00 uur
Prijzen:
Leden: € 5,50
Niet-leden: € 6,50

Familieavond

Vinden jouw ouders, tantes, ooms, broers, zussen, vriend, vriendin het leuk om een kijkje te nemen in jouw studie? Op maandag 5 november kan je ze meenemen naar de Familieavond! De avond begint om 19.00 uur met een lekker bakje koffie. Vervolgens kunnen jullie kiezen tussen een mini-college onderwijswetenschappen of een mini-college pedagogische wetenschappen. Daarna is er een gezamenlijk college onderzoeksmethodologie en we sluiten af met een borrel!

Even alles op een rijtje:
Wat: familieavond
Waar: UvA Roeterseiland
Kosten: gratis
Wanneer: maandag 5 november
Tijd: 19.00 – 21.30

Bowlen

Lieve leden,
Omdat de commissies nog niet zijn gevormd organiseert het bestuur de eerste activiteit van het jaar. We gaan gezellig met z’n alle bowlen bij KNIJN. Ben jij nu een ster met een bowlingbal of weet je nog altijd niet goed hoe je zo’n ding vast moet houden? Maakt allemaal niet uit want iedereen is welkom. Meld je snel aan want vol = vol!
Waar: KNIJN
Wanneer: 8 oktober 19:00 uur
Kosten: 4 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden

Symposium ‘Is Er Ook Een Plekje Voor Mij?’

Zoals al eerder aangekondigd: het allereerste symposium van het schooljaar zal binnenkort plaatsvinden! ‘Is er ook een plekje voor mij?’ zal gaan over de huidige vluchtelingenproblematiek. Er zal iemand van Verhaal van een Vluchteling haar heftige eigen verhaal komen vertellen. Ook zal onze wetenschappelijke spreker Hend Eltanamly vertellen over haar onderzoeken naar ‘parenting in times of war’ en wat voor invloed deze trauma’s hebben op het dagelijks leven van deze personen. Wij hopen dat jullie allemaal aanwezig zijn bij dit interessante symposium!Let op: het hele college zal in het Engels gehouden worden. Het symposium zal plaatsvinden op dinsdag 2 oktober van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten voor leden van Comenius zijn 1 euro en voor niet-leden 2 euro. Ook deze keer valt er een colloquiumpunt te behalen!
Zien we jullie daar?

Even alles op een rijtje:
Wat: Symposium ‘Is er ook een plekje voor mij?’
Waar: UvA Roeterseiland C1.03
Wanneer: Dinsdag 2 oktober 2018
Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Introductie Weekend

Ook dit jaar organiseert Comenius weer een super vet introductie weekend voor alle nieuwe leden op een geheime locatie. Het thema laten we ook nog even een verrassing maar ondanks al deze onzekerheden is één ding wel zeker, dit mag je niet missen! Geef je dus snel op voor een weekend vol gezelligheid, activiteiten, feest, nieuwe mensen en nog veel meer.

Wat: Introductie Weekend
Waar: Nog even een verrassing maar vervoer wordt geregeld
Wanneer: 28 t/m 30 september
Kosten: 65 euro (incl. vervoer, verblijf en eten)

Pauw

Ga jij mee naar de opnames van Pauw op dinsdag 11 september? Een bezoek aan de studio van Pauw is meer dan alleen een uitzending bijwonen. Naast een gratis drankje in het gezellige Mediacafé, krijgen we een exclusieve rondleiding achter de schermen! Deze rondleiding wordt voor de uitzending gegeven.

Wat: Uitzending bijwonen en rondleiding bij Pauw
Waar: Westergasfabriek in Amsterdam
Wanneer: Dinsdag 11 september om 21.00 uur
Kosten: Gratis


SV Comenius is hier te vinden:
Nieuwe Achtergracht 166, B1.05

Maandag t/m Vrijdag
Van 11:00 tot 16:30
Ook hier kun je SV Comenius vinden: Klik hier om lid te worden