Samenvattingen

Onze samenvattingen zijn alleen beschikbaar voor leden van Comenius. Daarom moet je inloggen om toegang te krijgen tot de pagina’s waar we onze samenvattingen hebben staan. Heb je nog geen account om in te loggen? Klik hier om een website account aan te vragen.
Let op dat je hiervoor lid moet zijn van Comenius! Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Voor ons aanbod aan samenvattingen zijn wij afhankelijk van inzendingen van studenten. Daarom kan het zijn dat samenvattingen (bijv. door een curriculumverandering) verouderd zijn of dat er voor bepaalde vakken geen samenvattingen zijn. 

Ben jij iemand die zelf samenvattingen schrijft en hier extra geld mee wilt verdienen? Misschien zijn wij wel op zoek naar een van jouw samenvattingen! Stuur vooral een mailtje naar secretaris@comenius-uva.nl met jouw aanbod om te ontdekken wat mogelijk is. Vooral voor de Masterprogramma’s Youth at Risk, Onderwijswetenschappen en Preventieve Jeugdhulp en Opvoeding zijn wij hard op zoek naar samenvattingen.

Klik hier voor de samenvattingen van de bachelor Pedagogische Wetenschappen (PW)

Klik hier voor de samenvattingen van de bachelor Onderwijswetenschappen (OW)

Klik hier voor de samenvattingen van de Universitaire Pabo (UPvA)

Klik hier voor de samenvattingen van de Masteropleidingen

Premaster studenten voor (Forensische) Orthopedagogiek of Preventieve Jeugdhulp en Opvoeding volgen vakken van het bachelorprogramma Pedagogische Wetenschappen. Samenvattingen voor deze vakken zijn hierboven te vinden bij de samenvattingen van de bachelor PW.
Premaster studenten voor Onderwijswetenschappen volgen vakken van het bachelorprogramma Onderwijswetenschappen. Zij kunnen de samenvattingen hierboven vinden bij de samenvattingen van de bachelor OW.