Sluit aan bij een commissie!

Dit jaar doen we een hoop activiteiten net even anders, maar er zijn ook nog steeds een paar commissies die wel doorlopen. Ook hiervoor kunnen we zeker nog enthousiaste studenten gebruiken die graag een handje meehelpen. Hieronder iets meer informatie over de commissies waarbij je aan kan sluiten dit jaar:

GROEI redactie:
Bij de GROEI redactie brengen we dit jaar minstens 1 GROEI uit. Het gehele proces wat hierbij komt kijken wordt door de redactie geregeld; het brainstormen, interviews plannen, polls maken, artikelen schrijven, maar ook het vormgeven van de GROEI wordt dit jaar door de redactie gedaan. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan ons verenigingsblad? We heten je graag welkom!

SymposiumCommissie:
De SymCo organiseert dit studiejaar 2 symposia en aan de start van volgend studiejaar nog 1, in totaal dus 3! Bij het organiseren van Symposia komen verschillende dingen kijken, zoals brainstormen, sprekers benaderen en colloquiumpunten regelen. Leuk om op een laagdrempelige manier al in contact te komen met professionals in ons veld!

Build Your Future Commissie:
De BYFCo zet op 5 februari 2025 het Build Your Future event neer; een avond vol workshops, een lekker diner en een mooie carrièremarkt om een goed idee te krijgen van wat er mogelijk is in ons veld. Wil je bijvoorbeeld als orthopedagoog in het ziekenhuis gaan werken, of gebruik jij je achtergrond in onderwijswetenschappen om lesmateriaal voor musea te ontwerpen? Er is meer mogelijk dan je denkt!

Enthousiast geworden? Laat het ons hieronder weten als je wilt aansluiten!