Solliciteren

Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina! Wij zijn momenteel hard op zoek naar enthousiaste leden die in het bestuur willen. Op deze pagina kan je alle informatie vinden over de sollicitatieprocedure en over de inhoud van de verschillende functies. De periode waarin je jouw sollicitatie kan opsturen is van 18 maart 2019 tot en met 19 april 2019 23:59 uur. Om te solliciteren moet je een motivatiebrief, je CV en de uitslag van een teamrollentest opsturen naar sollicitatiecommissie@comenius-uva.nl

In de motivatiebrief vragen wij jou om de volgende punten op te nemen:

  • Wie ben jij?
  • Heb je ervaring binnen Comenius of andere verenigingen?
  • Waarom wil jij een bestuursjaar bij Comenius doen?
  • Wat is/zijn jouw visie/plannen voor Comenius?
  • Welke functies zou jij willen vervullen binnen het bestuur? En waarom? (eerste en tweede keuze)
  • Wat maakt jou geschikt voor deze functies?
  • Hoe zie jij jezelf binnen een team? Wat zie je als jouw rol? Komt dit overeen met wat er uit de teamrollentest kwam?

De teamrollentest kan je hier vinden: http://www.werkenmetteamrollen.nl/Vragenlijsten/De-Korte-Belbin-Teamroltest.asp#.XBqM6mhKjIU

We willen je vragen de uitslag naar ons op te sturen in een Word document.

Daarnaast willen we graag een zo compleet mogelijk CV. Hier mag alles op staan, zodat wij een zo goed mogelijk beeld krijgen van jou. Als je bijvoorbeeld een taalcursus van 2 weken hebt gedaan in de zomervakantie of een tijdje vrijwilligerswerk hebt gedaan is dit interessant om te weten bijvoorbeeld. Dus zet alles erop wat van belang is!

In dit informatieboekje staat meer informatie over een bestuursjaar bij Comenius en de verschillende functies in het bestuur. Zo vertellen we je wat de taken per functie zijn, hoe leuk een bestuursjaar is en natuurlijk hoe jij kunt solliciteren.

Informatieboekje bestuur
Download File

Daarnaast kun je voor verdere vragen contact opnemen met de huidige bestuursleden. Die zijn telefonisch bereikbaar of kunnen aangesproken worden tijdens borrels of in de bestuurskamer.

We kijken uit naar jouw sollicitatiebrief!

Liefs,

Het 23e bestuur van Studievereniging Comenius

Holly, Lise, Saskia, Sabine & Veerle