Presidium 2 zoekt Presidium 3!

Presidium 2 zoekt Presidium 3!

Ben jij de ultieme event host of ben je heel goed in pakkende teksten schrijven? Of kan je goed multitasken en snel typen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als lid van het Presidium regel jij samen met je commissieleden dat de Algemene Ledenvergaderingen soepel verlopen. Dit doen jullie in samenwerking met het Bestuur. Een jaar bij het Presidium is niet alleen leuk, maar staat ook mooi op je CV!

Je kan solliciteren door een motivatiebrief en CV te sturen naar presidium@comenius-uva.nl!

Nog niet overtuigd? De leden van het huidige Presidium vertellen hieronder over hun functies.

 

Liselotte – voorzitter

Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor de planning van de ALV, daarnaast zit ik de ALV ook voor. Ik zorg ervoor dat het presidium voldoende vergadert in aanloop naar de ALV.  Ook spreek ik de ALV door met het bestuur, zorg voor de uitgeprinte stukken en de powerpoint. 

Tijdens de ALV zorg ik ervoor dat we op schema blijven, dat iedereen ruimte heeft om te praten en dat er een prettige sfeer is.

Dit jaar heb ik een drive met alle bestanden voor elke ALV gemaakt. Hierdoor is de documentatie van de ALV een stuk overzichtelijker geworden.

Wil jij nog meer horen over deze geweldige functie of ben je nog aan het twijfelen? Je mag mij altijd aanspreken (via mail of bestuur of in de wandelgangen)!

 

Aafke – secretaris

De belangrijkste taak als secretaris in het presidium is dat je tijdens de ALV’s de notulen maakt. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld leden die niet op de ALV waren, toch op de hoogte blijven van wat er in de vereniging gebeurt. Ik vond het leuk om sommige grappige opmerkingen terug te lezen in de notulen, wat het ook leuk maakt om eraan te werken. Verder maakt de secretaris een opzetje voor de mail die naar de leden uitgaat met daarin de documenten die zullen worden besproken tijdens de ALV. Dus, als je het leuk vind om met een klein groepje de ALV’s te organiseren en een beetje goed kan typen, solliciteer dan als secretaris voor in het presidium!

 

Lilla –  vice-voorzitter

Als vice-voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het schrijven van stukjes waarmee de ALV’s worden gepromoot op onze sociale media. De bijhorende posters vraag ik aan bij de Vormgevingscommissie of ontwerp ik soms zelf als ik toevallig in een creatieve bui zit.

Verder ben ik ook degene die bepaalt over de snacks en drinken tijdens de ALV’s en doe ik met hulp van een medecommissielid of bestuurslid de boodschappen. De ultieme macht over drinken en snacks dus! Zo heb ik op de afgelopen ALV bijvoorbeeld snackgroentjes geïntroduceerd en dat was een denderend succes, al zeg ik het zelf! Nog niet overtuigd? Je mag altijd bij mij terecht met vragen of als je nog twijfelt of deze functie wel bij jou past.