Het 28e bestuur der Studievereniging Comenius

 

Op volgorde: Mara van den Boogaard, Iris Brekelmans, Bob de Bruijn, Yuuki Kubota en Zuzanna Rej

 

Over het bestuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bob de Bruijn – Voorzitter

Hoi lieve Comenianen,

Mijn naam is Bob de Bruijn en komend jaar ben ik de voorzitter van deze schitterende studievereniging! Ik ben 20 jaar oud, kom uit Haarlem en zit in mijn tweede jaar onderwijswetenschappen. In mijn vrije tijd lees ik veel boeken, verzamel ik LP’s en CD’s en volg ik zo veel mogelijk voetbal.

Komend jaar hoop ik voor alle leden een fijn aanspreekpunt te zijn, dus schroom niet om naar me toe te komen met een vraag of om lekker te kletsen! De meeste dagen ben ik te vinden op de bestuurskamer maar op donderdagen zit ik er sowieso de hele dag!

 

 

 

 

 

Yuuki Kubota – Secretaris

Hey allemaal, 

Mijn naam is Yuuki Kubota en dit jaar ben ik de secretaris van Comenius! Ik ben 21 jaar en woon in Uithoorn. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van pedagogische wetenschappen. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te lezen, series te kijken en met vrienden af te spreken.

Als secretaris regel ik de communicatie binnen en buiten de vereniging. Daarnaast ben ik de coördinator van onze prachtige tijdschrift de groei en onze creatieve vormgevingscommissie. Ik kijk enthousiast uit naar wat komend jaar zal brengen!

Jullie kunnen altijd voor vragen, gratis koffie/thee, een babbeltje terecht op de bestuurskamer. Hopelijk tot snel !

 

 

 

 

 

Iris Brekelmans – Penningmeester

Heyhoi lieverds,

Mijn naam is Iris Brekelmans en ik ben dit jaar de penningmeester van Comenius! Ik ben 24 jaar oud, kom oo uit Oostzaan, maar woon nu in Huizen met mijn twee katten. Ik heb vorig jaar het tweede jaar Pedagogische wetenschappen half gedaan en doe dit jaar de andere helft. Ik ga graag naar concerten en feestjes en sta altijd open voor een gezellig drankje of kopje koffie met vrienden.

Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de geldzaken van de vereniging. Dit betekent dat ik mij bezighoud met betalingen, boekhouden en ik de begrotingen van de commissies goedkeur, maar natuurlijk nog veel meer! Daarnaast help ik mensen graag, dus jullie kunnen altijd naar mij toe komen met vragen of problemen, of natuurlijk gewoon voor een gezellig praatje. Ik hoop jullie snel te zien!

 

 

 

 

 

Zuzanna Rej – Commissaris Onderwijs

Hoi lieve leden!

Ik ben Zuzanna Rej en ik ben dit jaar de commissaris onderwijs. Ik ben 21 jaar en woon in Zaandam met mijn moeder en hond. Dit jaar ben ik bezig met mijn derde jaar pedagogische wetenschappen. Daarnaast hou ik veel van reizen, haken en muziek maken!

Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor alle evenementen rondom het onderwijs en coördineer ik de educatieve commissies. Ik kijk heel erg uit naar alle leuke activiteiten die wij gaan organiseren en heb er enorm veel zin in om veel nieuwe mensen te leren kennen.

Mocht je vragen hebben, kom dan vooral langs de bestuurskamer of stuur mij een berichtje. Hopelijk tot snel!

 

 

 

 

 

Mara van den Boogaard – Commissaris Sociaal

Dag lieve Comeniaantjes!

Ik ben Mara van den Boogaard en dit jaar ben ik de commissaris sociaal van Comenius. Ik ben 20 jaar en ik kom uit Zaandam, maar woon momenteel in Amstelveen. Dit jaar doe ik een fractie van mijn derde jaar Pedagogische Wetenschappen, en studeer ik de minor Criminologie in Leiden. Zelf hou ik in mijn vrije tijd van festivalletjes pakken met vrienden, sporten en kroelen met mn lieve poezen!

Als commissaris sociaal ben ik dit jaar verantwoordelijk voor alle borrels, feestjes en andere activiteiten en ben ik de brug tussen de commissies die dit organiseren en het bestuur. Hopelijk gaan we

 er dit jaar samen een feestje van maken!

Ook bij mij geldt: Heb je vragen over iets binnen de vereniging, kom gezellig langs op de BK!