Het 25e bestuur der Studievereniging Comenius 2020-2021

 

 

V.l.n.r: Ravi Fresen, Eva van Leeuwen, Lotte Westerhout en Sander Birkhoff.

Over het bestuur

Eva van Leeuwen – Voorzitter
Lieve leden, Ik ben Eva, 20 jaar oud en kom uit het pittoreske Abbekerk. Ondertussen studeer ik al 2 jaar in Amsterdam en mag ik dit jaar beginnen aan het derde jaar van de Universitaire Pabo, waar ik het onwijs naar mijn zin heb.
Al sinds ik 3 jaar oud ben geniet ik van muziek. Ik zing en dans er op los, speel een beetje gitaar en doe soms een poging tot het spelen van piano, ookal is dat tot nu toe nog niet erg succesvol. Daarnaast houd ik van gezelligheid en ben bijna niet chagrijnig te krijgen. Dat hoop ik dit jaar als voorzitter van Comenius ook uit te stralen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich bij Comenius welkom voelt. Je kunt me altijd vinden om even een gezellig praatje te maken of je vragen te stellen!
Er staat ons allemaal een jaar vol onzekerheden te wachten. Ik ben gedreven om dit schooljaar een memorabel, bijzonder jaar te maken, samen met jullie!
Stuur me een mailtje of loop even bij me langs! Wil je mij bereiken? Mijn e-mailadres is: voorzitter@comenius-uva.nl
Lotte Westerhout – Secretaris
Mijn naam is Lotte, ik ben 19 jaar en kom uit Almere! Ik studeer nog niet heel lang in Amsterdam. Ik begin dit jaar pas aan mijn tweede jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen
Ik houd van sporten en dansen, maar ik houd ook zeker van Netflixen. Ik ben iemand die niet graag stilzit. Ik doe graag van alles en ben graag druk bezig met organiseren, plannen en dingen ondernemen. Zo ben ik deze zomer , ondanks dat de geplande vakantie niet doorging, veel dagjes weg geweest in Nederland en heb ik veel leuke dingen gedaan met vrienden. Ik hoop dat dit jaar als secretaris van Comenius ook te blijven doen. Ik ben open en eerlijk en hoop daarmee een gezellige en fijne sfeer te creëren binnen Comenius. Je kunt mij altijd vinden om je vragen te stellen, een praatje te maken of even lekker tot rust te komen.
We gaan er dit jaar ons best voor doen om er een mooi jaar van te maken! Ik kan niet wachten om jullie te zien en spreken! Hopelijk tot snel!
Als je mij wilt bereiken kan dit op: secretaris@comenius-uva.nl
Ravi Fresen – Penningmeester
Ik ben Ravi, 20 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik studeer nu 1 jaar aan de Uva en zit nu in mijn tweede jaar van de Universitaire Pabo. Hiervoor heb ik aan de HvA gestudeerd.
Ik ben opgegroeid in de keuken van het restaurant van mijn ouders. Hierdoor ben ik dol op lekker eten maken en opeten. Ik woon met drie super gezellige huisgenoten in een fijne anti-kraak woning in Amsterdam-Noord. Ik ben altijd in voor iets gezelligs nadat ik mijn kopje koffie heb gehad, je bent ook altijd welkom om een kopje koffie of thee met mij te komen drinken. Ik heb onwijs veel zin om mij bezig te houden met de financiën van Comenius. Als penningmeester vind ik het belangrijk dat je met alle financiële vragen binnen kan lopen, wees vooral niet bang dit te doen, ik help je graag.
Aankomend jaar is onvoorspelbaar en daardoor ook heel spannend. We gaan er dit jaar een geweldig lustrumjaar van maken en ik hoop iedereen zo snel mogelijk te leren kennen op (online)activiteiten!
Als je mij wilt bereiken kan dit op: penningmeester@comenius-uva.nl
   
Sander Birkhoff – Commissaris Sociaal
Heyo Allemaal!
Ik ben Sander, ik ben 22 jaar oud en woon in het mini Amsterdam, oftwel Almere. Vorig jaar ben ik geslaagd voor mijn bachelorprogramma de UPvA en dit jaar begin ik aan de Research Master: Child Development and Education!
Vaak ben ik online te vinden. Van zwerven op Youtube en Netflix of lekker gamen met vrienden. Daarnaast heb ik altijd wel zin in gezelligheid en probeer ik daar iedereen in mee te krijgen! Om deze reden ben ik dit jaar de Commissaris Sociaal geworden van Comenius! Ik probeer hiermee activiteiten te coördineren waar iedereen een glimlach van krijgt! Met mij kun je altijd komen chillen, samen gezellig een drankje drinken en praten over van alles en nog wat!
Ookal is alles nu erg onzeker, we gaan er alsnog voor om samen een geweldig jaar te creeëren voor iedereen!
Wil je mij bereiken? Mijn e-mailadres is commissarissociaal@comenius-uva.nl