Het 26e bestuur der Studievereniging Comenius

Op volgorde: Ilja Vos, Vera Huttenga, Yente Jansma, Lotte Barendse, Puck van Meerveld

Over het bestuur

   

Yente Jansma – Voorzitter

Lieve allemaal!

Mijn naam is Yente Jansma en komend studiejaar ben ik de voorzitter van Comenius! Zelf studeer ik Pedagogische wetenschappen en momenteel zit ik in mijn tweede jaar. Afgelopen jaar was veel online waardoor studeren natuurlijk niet optimaal was, maar hopelijk kunnen we dit jaar weer volle bak genieten met z’n allen 🙂

Buiten het studeren om houd ik van dansen, lekkere hapjes en drankjes nuttigen en sinds kort begin ik surfen ook steeds meer als een hobby te zien. 

Naast dit alles houd ik erg veel van gezelligheid, dus ben jij een keertje in de buurt van de bestuurskamer, kom dan zeker langs voor een kopje koffie of thee en een gezellig praatje. Heb je verder nog vragen voor mij dan kun je me altijd een berichtje sturen of natuurlijk lekker langskomen in de BK op woensdagen! Mijn e-mailadres is: voorzitter@comenius-uva.nl

Liefs, Yente

 

Vera Huttenga – Secretaris

Hi Allemaal!
Mijn naam is Vera en ik ben dit jaar de secretaris van Comenius. Ik ben geboren en getogen in het pitoreske Almere waar ik nog steeds woon op een comfortabel uurtje afstand van Amsterdam. In december word ik 24 en ik studeer nog steeds met veel plezier Psychologie.

Als secretaris ben ik vooral verantwoordelijk voor de communicatie binnen en buiten Comenius. Denk daarbij aan het beantwoorden van mails, het afhandelen van inschrijvingen en het verzorgen van de promotie in samenwerking met onze toppers van promotieleden. Daarbij notuleer ik ook onze vergaderingen zodat mijn bestuur altijd kan terugvinden over wat voor belangrijke dingen we het nou eigenlijk hebben. Dit alles past goed bij mijn behoefte aan orde. Daarnaast kijk ik ontzettend uit naar alle leuke activiteiten die ik samen met mijn bestuur en onze leden ga beleven aankomend jaar!

In mijn privé-leven vind ik het leuk om zo nu en dan een Marvel film te kijken, doe ik (ongeveer) 1x in de week yoga en ben ik een echte foodie. Uit eten, nieuwe ingrediënten ontdekken, zelf koken of kijken hoe iemand anders zich uitslooft in de keuken zijn dan ook mijn favoriete bezigheden. Daar drink ik dan ook graag een wijntje bij, mits ik niet hoef te rijden :).

Vrijdagen ben ik meestal te vinden op de bestuurskamer, dus kom vooral langs voor een warm drankje, of om even een welverdiend dutje te doen op onze bank samen met een van onze knuffelbeesten 😉
Als je mij wilt bereiken kan dit op: secretaris@comenius-uva.nl

Liefs, Vera

 

Lotte Barendse – Penningmeester

Hoi allemaal!

Mijn naam is Lotte en dit jaar ben ik de penningmeester van Comenius. Ik ben opgegroeid in Leusden en woon nu in Amsterdam. Ik ben 21 jaar oud en zit in het vierde jaar van de UPvA, een studie waar ik het erg naar mijn zin heb.
Als penningmeester zal ik verantwoordelijk zijn voor de geldzaken van Comenius. Denk hierbij aan het opstellen van de begroting, acquisititie van sponsoren en het bijhouden van de boekhouding. Ik heb altijd van cijfertjes gehouden en heb daarnaast heel veel zin in de gezelligheid van komend jaar.

Naast studeren vind ik het leuk om cello te spelen, te lezen en spelletjes te spelen met vrienden. Verder heb ik interesse voor taal en eten. Je zal mij (bijna) nooit aan het bier zien, maar ik ga wel goed op een wijntje 🙂

Kom vooral op maandagen langs voor een koffietje in de bestuurskamer. Ik drink ze in ieder geval lichtbruin met suiker. Hopelijk tot snel! Als je mij wilt bereiken kan dit op: penningmeester@comenius-uva.nl

Liefs, Lotte

 

Ilja Vos – Commissaris Onderwijs

Hi lieve Comenianen, 

Ik ben Ilja Vos, 21 jaar, en ik ben dit jaar de commissaris onderwijs van bestuur 26. Ik zit nu in het tweede jaar van de UPvA en ik kom uit Haarlem. Na een bestuur zonder commissaris onderwijs heb ik zin om deze functie weer nieuw leven in te blazen. 

Ik kijk er erg naar uit om allerlei leuke en educatieve activiteiten met jullie te beleven en samen te organiseren. Daarnaast zal ik mij ook bezig houden met de grote educatieve evenementen; het congres, het Built Your Future evenement en de symposia. 
Ik houd zelf onwijs van koken en van gezelligheid. Mijn deur staat altijd open, dus als je een vraag hebt dan weet je me te vinden! Wil je mij bereiken? Mijn e-mailadres is commissarisonderwijs@comenius-uva.nl
 
Liefs, Ilja
 
 
Puck van Meerveld – Commissaris Sociaal

Hey allemaal!

Ik ben Puck van Meerveld, 21 jaar en ik ben dit jaar de commissaris sociaal van Comenius. Ik ben opgegroeid in Oostzaan en woon sinds kort in Amsterdam. Ik zit nu in mijn derde jaar van pedagogische wetenschappen.
Ik ben echt een gezelligheids-mens en in mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak met vrienden te vinden. Ik houd ervan om uit eten te gaan, te winkelen, drankjes te doen ik houd vooral van lekker uitgaan! Verder vind ik het leuk om (bord)spelletjes te spelen en om lekker te netflixen.

Ik heb superveel zin in dit jaar als commissaris sociaal en met name in alle gezellige activiteiten die dit jaar eindelijk weer mogen! 🙂

Als je verder vragen hebt of een gezellig praatje wilt maken kan dat natuurlijk altijd! Ik ben vaak te vinden op de UvA, dus stuur gerust een berichtje of kom op donderdag langs op de bestuurskamer :). Wil je mij bereiken? Mijn e-mailadres is commissarissociaal@comenius-uva.nl

Liefs, Puck