Het 24e bestuur der Studievereniging Comenius 2019-2020

 

V.l.n.r: Karen Groot, Mike Verheul, Tessa Hartman, Liza Schavemaker, Lenrine Dalmeijer

Over het bestuur

Tessa Hartman – Voorzitter
Lieve allemaal, ik ben Tessa Hartman en ik zal dit jaar de voorzitter zijn van studievereniging Comenius! Dat houdt onder andere in dat ik veel vergader, contacten onderhoud binnen en buiten de UvA, het overzicht over de vereniging houd, en bijvoorbeeld Algemene Leden Vergaderingen (ALV’s) voorzit. Ik ben derdejaars student Universitaire Pabo, ben geboren in Amsterdam, maar heb bijna mijn hele leven in Utrecht gewoond. In mijn vrije tijd ga ik graag naar yoga, lees en zing ik veel, draai ik plaatjes op mijn geliefde platenspeler en ben ik fan van speciaalbier. Verder ben ik veel bezig met duurzaamheid, leef ik veganistisch en hou ik wel van een filosofische discussie! Ik zie jullie snel! Ook kunnen jullie natuurlijk altijd bij me terecht. Stuur me een mailtje of loop even bij me langs! Wil je mij bereiken? Mijn e-mailadres is: voorzitter@comenius-uva.nl
Liza Schavemaker – Secretaris
Hoi lieve leden, ik ben Liza Schavemaker en ben dit jaar de secretaris van Comenius! Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de nieuwsbrief, de website, de social media en de algemene mail van Comenius. Ik ben 22 jaar en heb afgelopen jaar mijn bachelordiploma Pedagogische Wetenschappen behaald. Dit jaar ben ik begonnen met de master Orthopedagogiek. Ik woon nog thuis bij mijn ouders in Broek op Langedijk. In mijn vrije tijd lees ik graag thrillers, hoe spannender, hoe beter. Verder drink ik graag een wijntje met vriendinnen. Als ik een trampoline zie ben ik als een kind zo blij en wil ik er hoe dan ook op springen. Mijn guilty pleasure zijn toetjes. IJs, cake, taart, tiramisu, pudding, maakt niet uit. Ik schuif alles naar binnen. Ik ben te bereiken op secretaris@comenius-uva.nl of via de algemene mail info@comenius-uva.nl
Mike Verheul – Penningmeester
Hallo allemaal! Mijn naam is Mike Verheul en ik ben dit jaar de penningmeester van Comenius. Dit betekent dat ik de verantwoordelijk ben voor de dagelijkse financiën en het financiële beleid van de vereniging. Ook coördineer ik de acquisitiecommissie van de vereniging. Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben 22 jaar oud en woon in Almere. Ik volg de bachelors Pedagogische Wetenschappen en Onderwijswetenschappen en ben hier gelijk na mijn middelbare school aan begonnen, omdat ik beide bachelors volg is het me niet gelukt binnen drie jaar de bachelor te halen en zit ik nu in mijn vierde jaar. Vorig jaar heb ik de functie van penningmeester met veel plezier mogen vervullen in de Activiteitencommissie en de Introductiecommissie van Comenius. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn vrienden. Dan spelen we gezellig een bordspel of kijken we samen een film. Als je nog leuke tips hebt voor spellen of films hoor ik dat graag. Ik ben dit jaar vaak te vinden in de bestuurskamer dus kom vooral langs om gezellig een kopje koffie of thee te drinken. Als je mij wilt bereiken kan dit op: penningmeester@comenius-uva.nl
Lenrine Dalmeijer – Commissaris Onderwijs
Ha lieve leden!Mijn naam is Lenrine Dalmeijer, ik ben 21 jaar en mag dit jaar de functie commissaris onderwijs vervullen binnen Comenius. Dat betekent dat ik onder andere alle studie-gerelateerde commissies van Comenius ga coördineren, de familie-avond en het FMG-congres ga organiseren. Vorig jaar heb ik met veel plezier in de SymCo gezeten en dit jaar ga ik dus beginnen met het bestuur. Ik heb er veel zin in om interessante en leerzame activiteiten met jullie te organiseren. Verder kan je bij mij altijd terecht met opmerkingen of vragen over de opleiding en bijlessen. Zelf zit ik inmiddels in mijn derde jaar van Pedagogische Wetenschappen en begeleid ik sinds dit jaar studenten met een autisme spectrum stoornis op de UvA. Oorspronkelijk kom ik uit Maassluis, dat ligt bij Rotterdam in de buurt, maar woon inmiddels in Diemen! Verder houd ik van reizen, tennissen, fitnessen, kletsen en koken (met name van Thaise curry’s). Kom vooral een keertje kletsen en een kopje koffie drinken tijdens mijn kamerdienst! Tot snel! Liefs LenrineAls je mij wil bereiken kan dat via commissarisonderwijs@comenius-uva.nl
Karen Groot – Commissaris Sociaal
Lieve allemaal! Ik ben Karen Groot en ik vervul dit jaar de functie van commissaris sociaal. Ik ben inmiddels derdejaars studente Pedagogische Wetenschappen en ben nu bezig met de minor Kinderrechten en Forensische Jeugdzorg. Voor de rest houd ik erg van gezelligheid (wel zo handig bij mijn functie) en bijvoorbeeld van buiten de deur eten!Mijn taak als commissaris sociaal houdt in dat ik mij voornamelijk bezighoud met het coördineren van de sociale commissies van Comenius. Ik heb hier enorm veel zin in! Ik hou van sociale activiteiten zoals borrels en feesten en maak nu dus in zekere zin van mijn hobby mijn ‘werk’. Ik hoop je snel op een van onze activiteiten, reizen, feesten en borrels te zien! Of kom gezellig langs tijdens mijn kamerdag om een kop koffie of thee te drinken en te kletsen! Liefs, Karen.Wil je mij bereiken? Mijn e-mailadres is commissarissociaal@comenius-uva.nl