Het 23ste Bestuur van SV Comenius 2018 – 2019

Van links naar rechts: Sabine Martens, Lise Prikanowski, Holly van Ginkel, Saskia Planje en Veerle Lommers

Over het bestuur

Holly van Ginkel – Voorzitter
Lieve allemaal, Ik ben Holly van Ginkel en ik ben dit jaar voorzitter van studieverening Comenius. Ik ben tweedejaars student Pedagogisch wetenschappen en ben geboren in Amsterdam. Ook heb ik even internationaal gewoond in mijn jeugd en nu ben ik weer heerlijk terug in Amsterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mijn volgende reizen te plannen of te verzinnen waar ik allemaal heen kan, tips zijn altijd welkom en vertel vooral al je mooie reis verhalen aan mij! Daarnaast probeer ik mijn vrienden zo veel mogelijk te zien en soms volgt er een mooi feestje achteraan. Ik hou ook van gezelligheid en vind het heel leuk om een praatje te maken, dus spreek me gerust aan om even te kletsen of als je een vraag hebt. Blok 2 heb ik op woensdag kamerdienst in de bestuurskamer, daar kun je mij dan zeker vinden, dus kom langs om een kopje thee te drinken, uit te rusten van je zware collegedag, alvast het weekend te vieren of om uit te brakken van de borrels. Soms is er ook een filmmarathon in de kamer. Hopelijke tot snel!
Liefs Holly van Ginkel
Wil je mij bereiken? Mijn e-mailadres is: voorzitter@comenius-uva.nl
Lise Prikanowski – Secretaris
Lieve allemaal, mijn naam is Lise Prikanowski en ik ben dit jaar de secretaris van studievereniging Comenius. Ik ben tweedejaars student Onderwijswetenschappen en kom uit Limburg. Als secretaris onderhoud ik onder andere de website en de Social Media van Comenius, maak en verstuur ik de wekelijkse nieuwsbrief, beantwoord ik de algemene mail en zal ik de GROEI en de Vormgevingscommissie coördineren. In mijn vrije tijd ben ik het liefst op reis of ben ik aan het bedenken wat mijn volgende reis zou kunnen zijn. Ook houd ik enorm veel van dansen en zit ik bij de Amsterdamse duikvereniging. Verder vind ik het vooral leuk om lekker bij te kletsen met vrienden of om compleet weg te dromen met een goed boek. Naast dit alles probeer ik om een paar keer per week in de sportschool te zijn en met enige regelmaat een aantal uurtjes te werken. Dit blok ben ik op dinsdag in de bestuurskamer te vinden. Kom vooral langs om gezellig te kletsen en een lekker kop thee of koffie te drinken. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op de kamer of bij een activiteit. Liefs!
Wil je mij bereiken? Mijn e-mailadres is: secretaris@comenius-uva.nl
Saskia Planje – Penningmeester
Hoi allemaal! Mijn naam is Saskia en dit studiejaar ben ik de penningmeester van Comenius. Dit houdt in dat ik mij bezighoud met de financiële zaken. Jullie kunnen o.a. bij terecht met vragen over lidmaatschapsgelden en declaraties. Daarnaast ben ik dit jaar de coördinator van de acquisitiecommissie (AcquiCo). Dit jaar volg ik de studie pedagogische wetenschappen jaar 2 en woon ik op kamers in Amsterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en gezellig te lunchen of naar feestjes te gaan met vrienden. Dit blok kun je me vinden op de maandag in de bestuurskamer, dus kom gezellig even langs thee/koffie/chocomel drinken!
Wil je mij bereiken? Mijn e-mailadres is: penningmeester@comenius-uva.nl
Sabine Martens – Commissaris Onderwijs
Hallo allemaal! Mijn naam is Sabine Martens en ik ben dit jaar de commissaris onderwijs van Comenius. Ik zal kort wat over mezelf vertellen. Ik ben 22 jaar, woon sinds een jaartje in Amsterdam en ik ben bezig met de premaster Orthopedagogiek. Ik heb hiervoor de HBO opleiding pedagogiek in Nijmegen afgerond. Voor mijn minor heb ik een half jaar op Curaçao gewoond. Vorig jaar heb ik met veel plezier in de DinerCo gezeten en dit jaar dus een bestuursjaar, waar ik super veel zin in heb! Ik zal dit jaar alle studie-gerelateerde commissies en overige activiteiten voor Comenius gaan coördineren. Het tweede blok heb ik op vrijdag kamerdienst, dus kom vooral langs als je dat gezellig vindt! Hopelijk tot snel!!
Wil je mij bereiken? Mijn e-mailadres is: commissarisonderwijs@comenius-uva.nl
Veerle Lommers – Commissaris Sociaal
Hi lieve allemaal, ​Ik ben Veerle en ik heb dit jaar de eer om de functie van commissaris sociaal binnen Comenius te vervullen. Deze functie bestaat dit jaar voor het eerst en ik heb heel veel zin om deze taak te vervullen. Als coördinator van de sociale commissies is mijn functie heel divers en zal ik nauw contact hebben met de leden van Comenius. Naast dat ik bestuurslid ben zit ik momenteel in het eerste jaar van de studie sociologie. Vorig jaar ben ik begonnen met de studie onderwijswetenschappen, maar dit jaar heb ik een switch gemaakt. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar feestjes te gaan, tijd door te brengen met mijn vrienden en te knuffelen met mijn hond. Aankomende tijd kunnen jullie mij op donderdag in de kamer vinden, kom dus gerust langs voor een kopje thee, koekjes, Netflix of gewoon een gezellig praatje! Ik heb er onwijs veel zin in jullie allemaal op de activiteiten of in de kamer te zien. Tot snel, liefs!
Wil je mij bereiken? Mijn e-mailadres is: commissarissociaal@comenius-uva.nl