GROEI

Graag stelt de GROEI zich dit jaar voor met gloednieuwe commissieleden: Tessa Hartman, Eva van Leeuwen en Jordan Janssen. Met zijn drietjes gaan wij dit schooljaar maar liefst vier leuke magazine’s uitbrengen speciaal gemaakt voor Pedagogische Wetenschappen, Onderwijswetenschappen en de UPvA. Elk magazine heeft zijn eigen thema met verschillende artikelen gerelateerd aan het thema, geschreven door de commissieleden, VoCo-leden, docenten of verschillende studenten. De eerste editie, in samenwerking met de VoCo, ligt al verspreid over de UvA en de tweede editie zal in februari verschijnen. Mocht je geïnteresseerd zijn in het schrijven van een stukje, contacteer ons even. Wij hebben er in ieder geval veel zin in!

Liefs,

GROEI-redactie