SymCo

Geachte leden van Comenius en andere geïnteresseerden,

Wij zijn de ‘SymCo’ aka SymposiumCommissie, bestaande uit Lilla van der Lek (PR-chef), Lotte Barendse (penningmeester), Marea Pronk (secretaresse), Merel Rommers (voorzitster) en Sander Birkhoff (co├Ârdinator) & Eva van Leeuwen (voorzitster van Comenius). Na een succesvol eerste symposium over jeugdrecht is het nu aan ons om onszelf voor te stellen aan de vereniging. Lilla, Lotte, Eva en Merel bevinden zich allemaal in het derde jaar van de UPvA. Sander doet de master. Marea heeft na twee jaar (helaas) ons UPvA-schip verlaten om door te gaan met Pedagogische Wetenschappen, welke uiteraard ook geweldig is. Als SymposiumCommissie organiseren wij dit jaar drie symposia betreffende thema’s die aansluiten bij de studies Pedagogische Wetenschappen, Onderwijswetenschappen en de Universitaire Pabo. Vanwege de huidige omstandigheden zullen deze symposia hoogstwaarschijnlijk allen in een ‘virtuele collegezaal’ plaatsvinden, maar dat mag de pret niet bedrukken! Wij zijn van plan dit jaar nog 2 fenomenale symposia te organiseren, om jullie lieve Comenianen in deze barre tijden niet teleur te stellen. Tot wederzien!

Liefs,

De SymCo